A Panasonic bemutatja az új R32 Mini ECOi LZ sorozatú VRF klímáját

Az új kültéri egységek 4-10 HP közötti teljesítményűek, a továbbfejlesztett beltéri egységek beépített nanoe™ X technológiával rendelkeznek

A legújabb megoldások kiemelkedő hatékonyságot és nagyobb rugalmasságot kínálnak kompakt méretüknek köszönhetően. Kompatibilisek az új CONEX megoldásokkal és az elérhető szabályozókkal és központi vezérlőkkel.

A Panasonic bemutatja az új R32 Mini VRF, ECOi LZ sorozatát
A Panasonic bemutatja az új R32 Mini VRF, ECOi LZ sorozatát
Alacsony GWP és kevesebb hűtőközeg.
Az új Mini ECOi LZ2 sorozat a környezetbarát R32 hűtőközeggel működik, melynek köszönhetően legalább 20%-kal kevesebb hűtőközeg is elegendő, valamint 75%-kal csökken a GWP érték.

A legmostohább környezeti feltételek mellett is kiemelkedő hatékonyság.
A nagyobb teljesítmény jegyében áttervezett LZ2 sorozat az akár 8,5-es SEER értéknek és az akár 5,05-ös SCOP értéknek köszönhetően rendkívül takarékos (a 4 HP modell esetén). A 12 kW és 28 kW közötti teljesítményű kültéri egységek szélsőséges környezeti feltételek mellett – fűtés esetén akár -20 °C-os, hűtés esetén akár 52 °C-os hőmérséklet mellett – is képesek a működésre, így nagyon széles körben üzemeltethetők.

Nagyobb rugalmasság az Ön projektjéhez.
Az ECOi LZ2 sorozat a nagy csővezeték-hosszúságnak és a kis helyigényű, könnyű készülékháznak köszönhetően könnyen telepíthető. A kivitelezők számára nagy rugalmasságot biztosít a beltéri egységek változatos kínálata, amelyek mind kiegészíthetők Panasonic hűtőközegszivárgás-érzékelővel. Az egyedi és központi vezérlők széles köre, az új generációs Smart és Service Cloud, valamint a végfelhasználók és kivitelezők számára kifejlesztett alkalmazások teljes mértékben személyre szabott figyelést és vezérlést tesznek lehetővé.

További információkat a gyártó honlapján itt talál.

A hírben szereplő termékek
Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 4-6 HP teljesítményű kültéri egységek - R32 Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 8 és 10 HP teljesítményű kültéri egységek - R32
 
Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozat, R32
2 termék

Az R32 hűtőközeggel működő mini ECOi LZ2 sorozat a Panasonic eddigi legrugalmasabb VRF rendszere, mely a kisebb kereskedelmi alkalmazások igényeire és lakóingatlanokba készült.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
VRF klímák
VRF klímák
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...