proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új ECOi EX MF3-szériájú kültéri egységek a Panasonic termékválasztékában


2018. október 16.

100%-os hűtési kapacitás akár +43 °C-os külső hőmérséklet esetén is

Panasonic ECOi EX MF3 sorozatú ipari VRF kültéri egységek

Az új 3-csöves ECOi-EX MF3-széria új játékszabályokat mutat be a keresekdelmi fűtés és hűtés területén. A kültéri egységek egy teljesen új, jóval hatékonyabb hármas felületű hőcserélő konstrukcióval rendelkeznek a hőátadás optimalizálása és javítása érdekében. A szezonális hatásfok növelésével az ECOi MF3-rendszerek energiatakarékos üzemet biztosítanak a kereskedelmi, iroda és hotel szektorok számára. A berendezés megőrzi a névleges hűtőteljesítményének 100%-át +43°C-os külső hőmérsékletig és akár +52°C-os külső hőmérséklet esetén is üzemeltethető hűtésben.

Tudjon meg többet!


Ha további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Változó tömegáramú split klímák termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  ECOi  EX  MF3  ipari  vrf  split  klíma  kültéri  egység