A Panasonic új CO₂ hiba- és üzemállapot kiolvasó egysége az új CR sorozathoz

A Panasonic új CO2 hiba és üzemállapot kiolvasó egysége az új CR sorozathoz

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatta az új CO₂ hiba- és üzemállapot kiolvasó egységet (service checker) amelyet a kereskedelmi hűtős kondenzációs egységeinek CR sorozatához fejlesztettek ki.

A készülék az összes Panasonic CO₂ modellnél használható az üzembe helyezéshez, karbantartáshoz és hibaelhárításhoz, lehetővé téve a felhasználó számára az egységek adatainak gyors és megbízható elérését.

A Panasonic új CO2 hiba és üzemállapot kiolvasó egysége az új CR sorozathoz
A Panasonic új CO2 hiba és üzemállapot kiolvasó egysége az új CR sorozathoz

Az eszköz legfontosabb jellemzői a következők:

  • Olyan műszaki paraméterek kiolvasása és rögzítése, mint a nyomás, az expanziós szelepek állapota
  • Új működési értékek (set pointok) beállítása
  • 2D grafikon a részletes elemzéshez
  • Riasztási állapot figyelése

A Panasonic CR sorozat a természetes hűtőközeget, a CO₂-t használja.  A kereskedelmi hűtős projektekhez készült egységek energiatakarékosságot, megbízható teljesítményt, alacsony zajszintet, valamint alacsony telepítési és szervizköltségeket kínálnak a felhasználóknak.

A CO₂ Service Checker a Panasonic által biztosított fizikai USB-RS485 átalakítóból és DRX illesztőprogramokból* áll, a Device Manager szoftver* pedig online letölthető. A DeviceManager egy Windows szoftver, amely az eszköz kezelésére és telepítésére szolgál. A szoftver segítségével paramétertérképek hozhatók létre és menthetők el, valamint néhány kattintással átvihetők a vezérlőre és a vezérlőből az ott lévő beállítások kiolvashatóak.

A Panasonic hasznos támogató eszköze segíti és gyorsítja a napi szerviz feladatok ellátását.

*Fontos! A link alatti tartalmat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic PRO Club oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!

A hírben szereplő termékek
Panasonic CO₂ kereskedelmi hűtés
 
Panasonic CO₂ kereskedelmi hűtés

A Panasonic kereskedelmi hűtésre tervezett új CO₂ kondenzációs berendezései a széndioxid, mint alternatív hűtőközeg előnyeit aknázzák ki. Környezetvédelmi szemszögből a CO₂ nagyon vonzó hűtőközegnek számít, ugyanis ózonlebontó potenciálja (ODP) nulla, globális felmelegedési potenciálja (GWP) pedig 1, vagyis természetesen jelen van a légkörben. A Panasonic által bemutatott új modell MT (max. 16 W) és LT (max. 8 W) változatban is kapható. A hővisszanyerő rendszer nemcsak hűtésre, hanem a hővisszanyerés útján fűtésre is képes, ezzel kitűnő lehetőséget kínál az üzemeltetési költségek csökkentésére. A Panasonic természetes hűtőközeggel működő kondenzációs berendezései környezetbarát és megbízható megoldást nyújtanak vegyesboltok, szupermarketek, benzinkutak és hűtőkamrák számára.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hűtéstechnikai hőcserélők
Hűtéstechnikai hőcserélők
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...