Panasonic Aquarea T-Cap sorozat

Fűtő- és légkondícionáló rendszer alacsony hőmérsékleten kiváló hatásfokkal

A Panasonic Aquarea egy rendkívül könnyen beépíthető fűtő- és légkondicionáló rendszer, T-Cap sorozata magas teljesítményre képes akár -15°C-on is.

Az Aquarea levegő-víz hőszivattyú berendezés kiemelkedő teljesítményt nyújt, miközben jelentős megtakarítást eredményez a beépítési és karbantartási költségekben, legyen szó új, vagy régi épületekről. Új épületek esetén nincs szükség fúrási vagy földmunkákra a hő kinyeréséhez, mint más geotermikus rendszereknél; nincs szükség gázcsatlakozásra, sem kéményre,vagy tüzelőanyag tárolóra. Átalakítás vagy felújítás során egyszerűen csatlakoztatható a meglévő fűtés rendszerre, alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz vagy padlófűtéshez is.
Aquarea T-Cap - magas teljesítmény akár -15°C-on is

A Panasonic Aquarea levegő-víz rendszer maximális hatékonyságot és teljesítményt biztosít, ráadásul a T-Cap kialakítás még különösen alacsony hőmérsékleten is kiváló hatásfokkal és magas fűtési teljesítménnyel üzemel. A T-Cap a Teljes Kapacitás rövidítése, mivel a készülek külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a teljes teljesítményének fenntartására akár -15°C külső hőmérséklet esetén is. Ez a legjobb megoldás, amikor a névleges teljesítmény megőrzése a legfontosabb szempont, -7°C vagy akár -15°C hőmérsékleten. Ez biztositja, hogy külső vízmelegítő nélkül is mindig elegendő fűtési teljesítmény álljon rendelkezésre az épület számára, bármely külső, vagy vízhőmérséklet esetén, még különösen alacsony külső hőmérseklet mellett is.
A névleges teljesítmény és a lenti táblázatban közölt fűtési teljesítmény-tényező (COP) adatok, méltán emelik a T-Cap sorozatot a piac vezetői közé.
 
 SXF/SXC/MXF/MXC
 9,00 kW
 12,00 kW
 Külső hőmérséklet 7°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 4,74
 4,67
 Külső hőmérséklet 2°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 3,53
 3,4
 Külső hőmérséklet -7°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 2,81
 2,7
 Külső hőmérséklet -15°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 2,54
 2,4
Körülmények: Belépő víz hőmérséklete: 30 °C. Kilépő víz hőmérséklete: 35 °C

Az új T-Cap sorozat minden eleme ideális választás az olyan háztartásokba - például új építésű házaknál-, ahol fontos az állandó teljesítmény fenntartása külső elektromos vízmelegítő használata nélkül. A sorozat termékei egyformán jól alkalmazkodnak a már meglévő rendszerekbe is, - mint az elektromos vízmelegitő és tároló-, mint az új építésű padlófűtéshez, alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz, vagy akár a fan-coil rendszerű fűtőberendezésekhez. A berendezések a hatékonyság fokozása és az ökoszisztéma minél kisebb fokú károsítása érdekében csatlakoztathatók napenergia hasznosító rendszerekre is. Végezetül a fűtés vagy hűtés vezérlésére és felügyeletére lehetőség van termosztát csatlakoztatására.
A kétblokkos Aquarea SXF
a Panasonic új központi fűtési Aquarea terméke.

A kétblokkos Aquarea SXC
a Panasonic új fűtő es hűtő Aquarea terméke. Az Aquarea MXF monoblokk
a Panasonic új központi fűtési Aquarea terméke.

Az Aquarea MXC monoblokk
a Panasonic új fűtő es hűtő Aquarea terméke.
2011 júniusától a T-Cap egyfázisú kialakítás, majd 2011 szeptemberétől a T-Cap háromfázisú felépítés is elérhető.

Az Aquarea levegő-víz hőszivattyúk letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...