proidea.hu online termékinformációs katalógus

Panasonic Aquarea T-Cap sorozat


2011. augusztus 02.

Fűtő- és légkondícionáló rendszer alacsony hőmérsékleten kiváló hatásfokkal

A Panasonic Aquarea egy rendkívül könnyen beépíthető fűtő- és légkondicionáló rendszer, T-Cap sorozata magas teljesítményre képes akár -15°C-on is.

Az Aquarea levegő-víz hőszivattyú berendezés kiemelkedő teljesítményt nyújt, miközben jelentős megtakarítást eredményez a beépítési és karbantartási költségekben, legyen szó új, vagy régi épületekről. Új épületek esetén nincs szükség fúrási vagy földmunkákra a hő kinyeréséhez, mint más geotermikus rendszereknél; nincs szükség gázcsatlakozásra, sem kéményre,vagy tüzelőanyag tárolóra. Átalakítás vagy felújítás során egyszerűen csatlakoztatható a meglévő fűtés rendszerre, alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz vagy padlófűtéshez is.

Aquarea T-Cap - magas teljesítmény akár -15°C-on is

A Panasonic Aquarea levegő-víz rendszer maximális hatékonyságot és teljesítményt biztosít, ráadásul a T-Cap kialakítás még különösen alacsony hőmérsékleten is kiváló hatásfokkal és magas fűtési teljesítménnyel üzemel. A T-Cap a Teljes Kapacitás rövidítése, mivel a készülek külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a teljes teljesítményének fenntartására akár -15°C külső hőmérséklet esetén is. Ez a legjobb megoldás, amikor a névleges teljesítmény megőrzése a legfontosabb szempont, -7°C vagy akár -15°C hőmérsékleten. Ez biztositja, hogy külső vízmelegítő nélkül is mindig elegendő fűtési teljesítmény álljon rendelkezésre az épület számára, bármely külső, vagy vízhőmérséklet esetén, még különösen alacsony külső hőmérseklet mellett is.
A névleges teljesítmény és a lenti táblázatban közölt fűtési teljesítmény-tényező (COP) adatok, méltán emelik a T-Cap sorozatot a piac vezetői közé.
 

 SXF/SXC/MXF/MXC
 9,00 kW
 12,00 kW
 Külső hőmérséklet 7°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 4,74
 4,67
 Külső hőmérséklet 2°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 3,53
 3,4
 Külső hőmérséklet -7°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 2,81
 2,7
 Külső hőmérséklet -15°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 9,00
 12,00
 COP
 2,54
 2,4

Körülmények: Belépő víz hőmérséklete: 30 °C. Kilépő víz hőmérséklete: 35 °C

Az új T-Cap sorozat minden eleme ideális választás az olyan háztartásokba - például új építésű házaknál-, ahol fontos az állandó teljesítmény fenntartása külső elektromos vízmelegítő használata nélkül. A sorozat termékei egyformán jól alkalmazkodnak a már meglévő rendszerekbe is, - mint az elektromos vízmelegitő és tároló-, mint az új építésű padlófűtéshez, alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz, vagy akár a fan-coil rendszerű fűtőberendezésekhez. A berendezések a hatékonyság fokozása és az ökoszisztéma minél kisebb fokú károsítása érdekében csatlakoztathatók napenergia hasznosító rendszerekre is. Végezetül a fűtés vagy hűtés vezérlésére és felügyeletére lehetőség van termosztát csatlakoztatására.


A kétblokkos Aquarea SXF
a Panasonic új központi fűtési Aquarea terméke.

A kétblokkos Aquarea SXC
a Panasonic új fűtő es hűtő Aquarea terméke.
Az Aquarea MXF monoblokk
a Panasonic új központi fűtési Aquarea terméke.

Az Aquarea MXC monoblokk
a Panasonic új fűtő es hűtő Aquarea terméke.

2011 júniusától a T-Cap egyfázisú kialakítás, majd 2011 szeptemberétől a T-Cap háromfázisú felépítés is elérhető.

Az Aquarea levegő-víz hőszivattyúk letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  Aquarea  T-Cap  levegő-víz  hőszivattyú