OBO utólagosan felszerelhető csővégek

A csővégek cseréje egyszerűen, gyorsan, az ipari gyártás leállítása nélkül is megvalósítható

Hogyan lehet egy terméket továbbfejleszteni, a szerelését pedig még egyszerűbbé és gyorsabbá tenni? Az OBO fejlesztő részlegei újra és újra felteszik maguknak ezt a kérdést, hiszen a legújabb gyártási technológiák alkalmazása mellett a gyakorlatban történő felhasználás folyamatos egyszerűsítése a vállalat egyik legfontosabb célkitűzése. Az OBO munkatársai ismét új terméket fejlesztettek ki az összekötőrendszereken belül.

Utólagosan felszerelhető

Az OBO egyik legújabb, innovatív terméke, az utólagosan felszerelhető csővég, újdonságot jelent a piacon. A fém védőcsövek számára előírt csővégek cseréje az iparban mindeddig nagy munkaráfordítást igényelt. Az összes átmenő kábelt és vezetéket ki kellett kötni, majd a munka végeztével újra bekötni. Az új csővég lehetővé teszi a cserét a gyártás leállítása nélkül. Az előírásoknak megfelelő utólagos szerelés a kábelek és vezetékek kikötése nélkül lehetséges, mivel a szétnyitható műanyag elem gond nélkül felpattintható a csővégekre. Ezzel jelentős idő és költség takarítható meg.
A csővégek alkalmasak az M16, M20, M25, M32, M40, M50 és M63 méretű villamos védőcsövekhez. A felpattintható csővégek halogénmentes, UV-álló műanyagból készülnek és világosszürke, illetve fekete színben kaphatóak.
Ha az utólagosan felszerelhető csővégekről árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az OBO Bettermann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
OBO csőrendszerek
 
OBO csőrendszerek

Az OBO precíziós fém védőcsöveinek esetében a zavaró egyenetlenségeket közvetlenül a hegesztés után eltávolítják. Így a csövek belseje telljesen sima - a kábelek és vezetékek könnyedén átvezethetők rajta. Ez értékes időt takarít meg a szerelő számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Védőcsövek, gégecsövek
Védőcsövek, gégecsövek
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...