Az OBO új vakolat alatti és üreges fali szerelvénydobozai

Az OBO új vakolat alatti és üreges fali szerelvénydobozai

Nyerő széria – új szintre emelik a hatékony munkavégzést

Az OBO Bettermann bemutatja a "Nyerő szériát", amely a vakolat alatti és üreges fali szerelvénydobozok teljesen új termékkínálata. A fejlesztés során különösen nagy hangsúlyt helyeztek az egyszerű, gyors és folyamatos munkavégzésre, az eredmény pedig olyan terméktulajdonságok sokasága, amelyekkel az OBO vakolat alatti és üreges fali szerelvénydobozai új mércét állítanak fel a szerelésnél a minőség és gyorsaság terén. Mind a vakolat alatti, mind az üreges fali szerelvénydobozok rendelkezésre állnak hagyományos és légmentesen záródó kivitelben is. Ez az új kínálat a széles választékú kiegészítők által válik teljessé.

OBO vakolat alatti szerelvénydobozok
OBO vakolat alatti szerelvénydobozok
Az OBO vakolat alatti szerelvénydobozokkal egyszerű és gyors a szerelés

A munka megkönnyítését minden építkezésen szívesen veszik és az OBO vakolat alatti dobozai ezt lehetővé is teszik a szerelők számára. Ezekről olyan termékrészletek gondoskodnak, mint például az összekötő elem szabadalmaztatott bajonettzárral, amely mindkét oldalon összekapcsolható és biztosítja a maximális rugalmasságot. A szerelési idő lerövidítéséért a feliratozott kábel- és csőbevezetések felelnek.

Egy képlet, amit az OBO vakolat alatti dobozaival kapcsolatban meg kell jegyezni, "4×3":
4 csavardóm, amelyek a doboz körül helyezkednek el és a 3 furattal lehetővé teszik a készülék pontos beállítását még akkor is, ha a gipszelés nem tökéletes.

A légmentesen záródó vakolat alatti szerelvénydobozok egy további funkciója, a hőre lágyuló elasztomerből (TPE) készült bevezető membránok. Könnyen átszúrható a vezetékek és csövek által, így a további szerszámok használata feleslegessé válik.

OBO üreges fali szerelvénydobozok
OBO üreges fali szerelvénydobozok

Garantált szerelési előny az OBO üreges fali szerelvénydobozaival

Az OBO új üreges fali szerelvénydobozai számos – részben szabadalmaztatott – termékrészlettel gondoskodnak a kábelek és csövek hatékony és biztonságos átvezetéséről, ez pedig minden építkezésen jelentős időmegtakarítást eredményez. A feliratozott kábel- és csőbevezetések leegyszerűsítik a kiválasztást, hogy a szabványos kábelrögzítés biztosított legyen.

Összekötő elem: még egy termék jellemző, amellyel az OBO üreges fali szerelvénydobozai felülmúlják a hasonló termékeket. A térfogata 8%-kal nagyobb a hagyományos modellekhez képest, így az átvezetés érzékelhetően egyszerűbb.
A 2×3-as csavardóm egy másik egyedi termékrészlet, amely maximális pozicionálást biztosít, ezáltal lehetséges a készülék pontos rögzítése.

A standard szerelvénydobozok kiemelkedő tulajdonságai a kombinált csőbevezetések, amelyekkel mind az M20-as, mind pedig az M25-ös átmérőjű elektromos védőcsövek beszerelhetők. Az üreges fali dobozok légmentesen záródó változatai – éppúgy, mint a vakolat alatti dobozok – szintén rendelkeznek TPE-ből készült bevezető membránokkal, melyek a kábelek és csövek szerszám nélküli bevezetését teszik lehetővé.

Optimálisan összehangolt tartozékok minden szerelési feladathoz

Egy tökéletesen összehangolt tartozékkínálat teszi teljessé mind a vakolat alatti, mind az üreges fali szerelvénydobozokat.

Az üreges fali szerelvénydobozok családjához az OBO egy piaci újdonságot alkotott: egy rögzítőelemet, amely ideális olyan vékony burkolatokhoz, mint például üveg- vagy fémlemezek. Ez egyszerűen rögzíthető az üreges fali szerelvénydoboz szorítókapcsaihoz, ezáltal problémamentesen kiegyenlíthetők a kivágási pontatlanságok. Az OBO üreges fali szerelvénydobozai 0,2 mm anyagvastagságtól használhatók.

Az új vakolat alatti szerelvénydoboz kínálatában megtalálható számos kicsi, de annál hatékonyabb problémamegoldó alkatrész. Ilyen például a Quick-Fix gyorsrögzítő, ami gyors megoldást jelent a szerelvénydobozok gipszelés nélküli rögzítéséhez. A végső tartást a falazat és süllyesztett doboz közé beszivárgó vakolat hozza létre. A vakolatkiegyenlítő gyűrűk jelentik a megoldást, amennyiben a fal a tervezettnél vastagabb vakolatréteget vagy burkolólapot kapott. Ilyen esetben a vakolatkiegyenlítő gyűrű kompenzálja a szerelvénydoboz és a végső zárósík közti távolságot.​

A hírben szereplő termékek
OBO vakolat alatti és üreges falba szerelhető dobozok
 
OBO vakolat alatti és üreges falba szerelhető dobozok

Komplett rendszer vakolat alatt és üreges falakban történő elektromos szereléshez: a termékválaszték különböző szerelvénydobozokat és kötődobozokat, falilámpa-csatlakozódobozokat tartalmaz és természetesen minden szükséges tartozékot is - a szerelvénycsavartól a dobozfedélig. Energiatakarékos épületkoncepciók esetén huzatmentes szerelés is készíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Garantált szerelési előny az OBO szerelvénydobozaival
Garantált szerelési előny az OBO szerelvénydobozaival
Amikor a kidolgozott részletek egyesülnek a funkcionalitással
Garantált szerelési előny az OBO szerelvénydobozaival
Kategóriák
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...