OBO SDB kiselosztók

Az új terméksorozat a legmostohább körülmények között is alkalmazható

Robusztusság, sokoldalúság, megbízhatóság: ezek az OBO Bettermann új falon kívüli kiselosztóinak legfontosabb tulajdonságai. A kiváló minőségű műanyag burkolat ipari körülmények között is garantálja az áramellátás biztonságát. Az elosztók két különböző anyagminőségben állnak rendelkezésre attól függően, hogy milyen körülmények között kívánják alkalmazni azokat. A kisebb igénybevételhez tervezett, egyszerűbb változat polisztirolból készül. A kiváló minőségű polikarbonátból készülő elosztók még több stabilitást és biztonságot nyújtanak, köszönhetően a magas, IK07-es ütésállósági szintnek.
Kiváló ütésállóság

A polikarbonát burkolatú kiselosztók a bennük elhelyezett villamos szerelvényeket extrém igénybevétel esetén is megvédik. Mindegy, hogy erős tisztítószerek hatásának, hidegnek vagy forróságnak (-35°C és +110°C közötti hőmérséklet tartomány) vannak kitéve, esetleg ütéseket és lökéseket kell elviselniük - az SDB elosztók a legszélsőségesebb körülmények között is helytállnak. Ezen túlmenően az IP66-os védettség erős vízsugár és por ellen is védettséget biztosít. Ennek eredményeként a termékcsoport szinte minden alkalmazási területhez, akár kültéri alkalmazáshoz is ideális, köszönhetően a termék UV-állóságának. Az új SDB kiselosztó sorozat magas minőségű, speciális műanyagokból készül, ezért a modern kiselosztókkal szemben támasztott minden követelménynek megfelel.
Rugalmas szerelhetőség

Az egyszerű és különösen rugalmas szerelhetőség, illetve a praktikus részletmegoldások további gyakorlati előnyöket jelentenek a kiselosztók alkalmazásakor. Az elosztók igény szerint belső, külső és sarokrögzítők segítségével is felszerelhetők. A dobozfedél - a T-sorozat számos egyéb tagjához hasonlóan - plombálható kivitelben készült. A könnyű nyithatóságot és zárhatóságot az ajtó precíz kialakítása garantálja. Az öntapadó piktogramok (tartozék) gondoskodnak a beépített készülékek áttekinthető jelöléséről.
A négy méretben, 3, 5, 9 és 12 modullal kapható elosztók rugalmasan alakítható szerelési teret biztosítanak a beépíthető készülékek számára, kalapsíneken történő rögzítéssel. A polikarbonát kiselosztók innovatív PE/N-sorkapcsokkal rendelkeznek. Mindegyikben egy 25 mm²-es és egy 16 mm²-es csavaros csatlakozókapocs, illetve két 4 mm²-es és tizenkettő 2,5 mm²-es rugós sorkapocs található. A polisztirol elosztók a jól bevált OBO csavaros csatlakozókapcsokkal rendelkeznek.

Minden kiselosztót a gyakorlatban teszteltek és a vonatkozó szabványelőírásoknak megfelelően bevizsgáltak. Sokoldalúságuk mellett így különösen megbízható védelmet is nyújtanak.

Ha az SDB kiselosztó sorozattal kapcsolatban árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az OBO Bettermann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
OBO kiselosztó rendszerek
 
OBO kiselosztó rendszerek

A kiváló minőségű polikarbonát burkolatú kiselosztók a bennük elhelyezett villamos szerelvényeket extrém igénybevétel esetén is megvédik. Mindegy, hogy erős tisztítószerek hatásának, hidegnek vagy forróságnak vannak kitéve, esetleg ütéseket és lökéseket kell elviselniük ipari környezetben és/vagy kültéren. Így minden alkalmazási területhez, akár kültéri alkalmazáshoz is ideális megoldást jelentenek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...