proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mozgáskorlátozottak által is használható, formatervezett nyilvános WC-k


2008. március 17.

Bővült a B&K termékválasztéka a nyilvános wc-k legújabb generációjával


A B&K termékválasztékának bővítése érdekében a Moholy - Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködve kifejlesztették nyilvános WC-ik legújabb generációját. A projekt formatervezett köztéri illemhelyek kialakítására és azok automatizálására irányult.

Az épületek tervezésénél arra törekedtek, hogy a modern városrészekhez és a századfordulós hangulatú elegáns környezethez is harmonikusan illeszkedő WC-fülkék szülessenek.

Mindkét új típus a BK30801 és a BK30901 is megőrizte korábbi illemhelyeik felszereltségét, és ezen felül automatikus működtetésű bejárati ajtóval, valamint beépített kommunikációs egységgel szerelték fel őket. A belső terek kialakítása lehetővé teszi mozgáskorlátozottak számára is az akadálymentes használatot.

A századfordulós hangulatot idéző, valamint a modern városrészekbe szánt modellek - előzetes egyeztetés után - most megtekinthetőek a cég monori telephelyén, valamint a már korábban kihelyezett WC is láthatóak, Budapesten, az V. kerületben (Szent István tér, József Nádor tér, Szabadság tér), Pécsen (Barbakán tér), illetve Sopronban (Várkerület utca).


 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában