proidea.hu online termékinformációs katalógus

Niagara ereszcsatorna a Polmetál Pruszynski Kft.-től


2009. szeptember 02.

Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer

A Polmetál Pruszynski Kft. 2009 II. negyedévétől megkezdte saját gyártású NIAGARA fantázianévre keresztelt ereszcsatorna rendszereinek forgalmazását Magyarországon.
Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer - minden tetőre ideális, különleges és könnyen összeszerelhető, minden éghajlatra és létesítményre ideálisan hozzáilleszthető. Olyan rendszer, amelynek az előnyei, hogy minden épületnek képes kiemelni vizuális szépségét.
Polmetál Pruszynski céglogó

Niagara ereszcsatorna

Niagara ereszcsatorna
 
A helyesen felszerelt ereszcsatorna rendszer biztosítja az egész tetőrendszerről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegeződő jég által okozott deformációknak. Olyan anyagból készült, amely biztosítja annak hosszú élettartalmát. Az ereszcsatornák elemeinek helyes összekapcsolása kiegyenlítí az időjárásbeli különbségek okozta élettartami hosszúságukat a rendszer tömítettségétől függetlenül. Ennek eredményeképpen a rendszer ideálisan egymáshoz passzolt függőleges elemei sikeresen vezetik el a vizet.

A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m²) és pural réteggel bevont (2x50 µm) acélból készült. A pural réteget nagyon sima felület és tartós szín, illetve megfelelő esővíz és légköri szennyeződésekre való ellenállás jellemzi. A bádog nyolc rétegben bevont védőrétege garantálja az elemek tökéletes rozsdásodás elleni védelmét, ami többszörösen megnöveli azok élettartamát. Ezért az ereszcsatorna rendszert többéves megbízhatóság jellemzi, karbantartása csak a csatornákban lévő szennyeződések eltávolítását igényli.

Az új NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben: 125/90 mm és 150/100 mm, valamint 6 színvariációban kapható: barna, meggypiros, téglavörös,fekete, grafitszürke, fehér.

A rendszeren belül elérhető méret és színválaszték lehetővé teszi a rendszer egyénileg történő hozzáillesztését a tetőszerkezet és az épületek illetve az ipari csarnokok homlokzatának a felületéhez és színéhez. Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A gyártás a magas szakmai tudással rendelkező munkások által vezérelt gazdag és állandóan modernizált gépparkon történik. Rendszerünk sikerességének az alapja a minden apró részletre kiterjedő legnagyobb odafigyelés és az állandó, legjobb minőségű gyártás megőrzése.
Ereszcsatorna elemei


Ha a NIAGARA ereszcsatornával kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  niagara  ereszcsatorna  rendszer  vízelvezető  komplett  eresz  csatorna  horgonyzott  acél