Niagara ereszcsatorna a Polmetál Pruszynski Kft.-től

Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer

A Polmetál Pruszynski Kft. 2009 II. negyedévétől megkezdte saját gyártású NIAGARA fantázianévre keresztelt ereszcsatorna rendszereinek forgalmazását Magyarországon.
Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer - minden tetőre ideális, különleges és könnyen összeszerelhető, minden éghajlatra és létesítményre ideálisan hozzáilleszthető. Olyan rendszer, amelynek az előnyei, hogy minden épületnek képes kiemelni vizuális szépségét.
Polmetál Pruszynski céglogó
Polmetál Pruszynski céglogó
Niagara ereszcsatorna
Niagara ereszcsatorna
Niagara ereszcsatorna
Niagara ereszcsatorna
A helyesen felszerelt ereszcsatorna rendszer biztosítja az egész tetőrendszerről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegeződő jég által okozott deformációknak. Olyan anyagból készült, amely biztosítja annak hosszú élettartalmát. Az ereszcsatornák elemeinek helyes összekapcsolása kiegyenlítí az időjárásbeli különbségek okozta élettartami hosszúságukat a rendszer tömítettségétől függetlenül. Ennek eredményeképpen a rendszer ideálisan egymáshoz passzolt függőleges elemei sikeresen vezetik el a vizet.

A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m²) és pural réteggel bevont (2x50 µm) acélból készült. A pural réteget nagyon sima felület és tartós szín, illetve megfelelő esővíz és légköri szennyeződésekre való ellenállás jellemzi. A bádog nyolc rétegben bevont védőrétege garantálja az elemek tökéletes rozsdásodás elleni védelmét, ami többszörösen megnöveli azok élettartamát. Ezért az ereszcsatorna rendszert többéves megbízhatóság jellemzi, karbantartása csak a csatornákban lévő szennyeződések eltávolítását igényli.

Az új NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben: 125/90 mm és 150/100 mm, valamint 6 színvariációban kapható: barna, meggypiros, téglavörös,fekete, grafitszürke, fehér.

A rendszeren belül elérhető méret és színválaszték lehetővé teszi a rendszer egyénileg történő hozzáillesztését a tetőszerkezet és az épületek illetve az ipari csarnokok homlokzatának a felületéhez és színéhez. Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A gyártás a magas szakmai tudással rendelkező munkások által vezérelt gazdag és állandóan modernizált gépparkon történik. Rendszerünk sikerességének az alapja a minden apró részletre kiterjedő legnagyobb odafigyelés és az állandó, legjobb minőségű gyártás megőrzése.
Ereszcsatorna elemei
Ereszcsatorna elemei
Ha a NIAGARA ereszcsatornával kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Polmetál Niagara ereszcsatorna rendszer
 
Polmetál Niagara ereszcsatorna rendszer

Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer – minden tetőre ideális, különleges és könnyen összeszerelhető, minden éghajlatra és létesítményre ideálisan hozzáilleszthető. Olyan rendszer, amelynek az előnyei minden épületnek képes kiemelni vizuális szépségét.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...