Nexus asztal - egyéni vagy csoportos munkahelyként is használható

A bench megoldás egyedi Flexrail rendszere lehetővé teszi kiegészítők egyszerű hozzáadását

Az új Nano asztalcsalád bármely a különböző irodai funkciók széles skáláját tudja kiszolgálni. Az okos megoldásoknak köszönhetően mindennek van helye, de semmi sincs az útban. Egy munkahely, számos funkcióval teret adva a kreativitásnak és az ergonómiának.

A Nexus sorozat könnyedén testre szabható a felhasználó igényei szerint. Egyedülálló karakterében rejlő lehetőségek a korszerű munkakörnyezet kialakításának széleskörű skáláját kínálják. Ennek a sokoldalú tervezésnek köszönhetően a Nexus asztallal berendezett tér könnyedén átalakítható egyéni munkahelyekből tárgyalóvá, vagy csoportos munkahellyé. Ez a szemlélet teszi a sorozatot alkalmassá a tevékenység alapú munkavégzésre kialakított terek berendezésére, ahol ugyanazt az asztalt különböző emberek, eltérő szituációkban és módon használhatják a nap folyamán.
A bench megoldás egyedi Flexrail rendszere lehetővé teszi a kiegészítők egyszerű hozzáadását. Az asztalok összekapcsolásával könnyedén növelhető egymás mellett vagy mögött a munkafelület. Az asztallap egyaránt kapható mind furnér, mind laminált kivitelben, akár asztalról, akár bench-ről legyen szó. A Nexus asztalok a Kinnarps saját gyáraiban, ellenőrzött körülmények között, energiahatékony és környezetvédelmi szempontból fenntartható módon készülnek.

A Nexus asztalcsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kinnarps Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...