Nagyméretű és extrém flexibilitású gres burkolatok a Mészáros és Társa Kft. termékkínálatában

Az ABK gyár Wide burkolat kollekciója ideális nagyforgalmú terek és íves felületek burkolására egyaránt

Már elérhető az ABK olasz gyár teljes kínálata a Mészáros és Társa Kft.-nél, amely a hagyományos fal- és padlóburkolat választékán túl, Wide gyűjtőnéven bemutatta új, egyedülálló kollekcióját.
7 mm-es vastagság, akár 160x320 cm-es formátum, amely nagyforgalmú, közületi terekhez is felhasználható, köszönhetően a normál, 9-10 mm vastag lapokkal megegyező műszaki paramétereinek.
A legújabb trendek szerinti mintázatok és felületek is elérhetőek. Extrém flexibilitásuk, hajlékonyságuk az íves felületekre való burkolást is lehetővé teszi.

A Wide gres burkolatok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
ABK gres burkolatok
 
ABK gres burkolatok

Az ABK olasz kerámia gyártó vállalat egykor falburkolatok gyártásával kezdte tevékenységét, de mára az egyik leginnovatívabb gyártók között emlegetik, termékei átölelik a kerámia burkolatok széles skáláját. A legfrissebb fejlesztésüknek köszönhetően - mely a legmodernebb, egyedi igényeik szerint legyártott Continua+gyártósor üzembe állítását jelenti - mára egyike lett azon kevés gyártóknak, melyek 160 x 320 cm-es méretű kőporcelán (gres) burkolatot is tudnak gyártani. Ami miatt még ebből az exkluzív társaságból is kitűnik, az annak a döntésüknek köszönhető, hogy a gyár a 7 mm-es gyártási vastagság mellett tette le a voksát, lehetővé téve a 9-10 mm vastagságú kerámia burkolatok műszaki paramétereinek elérését, mindezt kisebb súly és vékonyabb kivitel mellett. Ezzel kézzelfogható megoldást kínálnak mindazok számára, akik eddig tartottak a nagytáblás, vékony (3-5 mm vastag) gres burkolatok például nagyforgalmú terek padlóján történő alkalmazásától. A Wide gyűjtőnéven megjelent kollekciók igen magas kaolin tartalmuk miatt extrém flexibilitással rendelkeznek, lehetővé téve az íves felületekre történő burkolásukat is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...