proidea.hu online termékinformációs katalógus

N2 kommunikációs modul a Comptech Kft.-től


2011. július 05.

Kamstrup MULTICAL® 601 és MULTICAL 801® hőfogyasztásmérőkhöz

  • Kompatiblis a Metasys®-el
  • N2 Open megfelelés
  • Két impulzus bemenet víz és elektromos fogyasztásmérők részére
  • RS-485 galvanikusan elválasztott a mérőtől
Az N2 Open egy a Johnson Controls által megalkotott, széles körben alkalmazott terepi busz protokoll az épületautomatizálásban. A MULTICAL® készülékek N2 modulja könnyű rendszerbeillesztést tesz lehetővé a dán Kamstrup A/S fűtési/hűtési hőfogyasztásmérői és ultrahangos vízmérői, valamint az N2 alapú rendszerek között. Az N2 egy alap (base) modul a MULTICAL® készülékekben, és adatokat továbbít a Kamstrup fűtési/hűtési hőfogyasztásmérőkből és vízmérőből a Johnson Controls rendszerében lévő N2 Master felé. A modul tápellátását a mérőben lévő 230 VAC/3,6 VDC vagy a 24 VAC/3,6 VDC tápegység modul látja el. A modul elemes táplálással nem alkalmazható.

Ha az N2 kommunikációs modullal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  N2  kommunikációs  modul  Comptech  MULTICAL  601  MULTICAL  801  hőfogyasztásmérő