proidea.hu online termékinformációs katalógus

MÜPRO S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszer új, tűzihorganyzott kivitelben


2019. február 25.

Gyors és egyszerű szerelés immár kültéren is

MÜPRO tűzihorganyzott S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszer

Időmegtakarítás, nagyobb rugalmasság és biztonság – az S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszerrel a legrövidebb idő alatt lehet csővezetékek biztonságos rögzítésére szolgáló szerkezeteket kialakítani.

Az S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszer mostantól még több felhasználási lehetőséget kínál a felhasználóknak: a beltéri alkalmazások során már bevált rendszer új, tűzihorganyzott verziója immár kültéren is alkalmazható.

Az S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszert elsősorban a könnyű kezelhetőség és az alkotóelemek intelligens kialakítása jellemzi, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást jelent a rögzítőrendszer kiépítése során. A függőleges szerelések során alkalmazott fokozatmentes előszerelésnek, valamint az akkus csavarbehajtóval történő, nyomatékkontrollált rögzítésnek köszönhetően a többi rendszerrel összehasonlítva akár 15%-kal is gyorsabb lehet a szerelés. A felhasználó számára az is további rugalmasságot jelent, hogy az S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszer a piacon elterjedt, más típusú rendszersínekkel is kompatibilis.

Ha az S+ típusú MPR-gyorsrögzítő kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazástechnika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
Hír
Új MÜPRO S+ típusú MPR-gyorsrögzítő rendszer
2017.10.01    
Kulcsszavak:  MÜPRO  tűzihorganyzott  S+  típusú  MPR-gyorsrögzítő  rendszer  rögzítés  rögzítőrendszer  rögzítősín