proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProfiHammer MHA 3600 fúró- és vésőkalapács a MÜPRO-tól


2014. július 18.

Rendkívüli sokoldalúság akkus és hálózati üzemmel

A ProfiHammer MHA 3600 fúró- és vésőkalapáccsal a MÜPRO tovább szélesíti a szakipari és ipari professzionális felhasználásra tervezett szerszámprogramját. A gép 3 Joule maximális ütési energiát képes leadni betonban, kőben és téglafalban való kalapácsfúráshoz, de fa- és acélfuratok készítéséhez, illetve könnyű beton- vagy falvésési munkákhoz egyaránt kiválóan használható.
A ProfiHammer MHA 3600 két kiemelt tulajdonsága: mozgásszabadság és hosszú használati idő. Ezt az egyenáramú akkus üzem vagy a válóáramú hálózati üzem egyedülálló kombinált megoldása teszi lehetővé. A lítium-ion akkumulátor 36 voltos feszültsége, valamint 3,5 amperórányi üzemideje elegendő kapacitást biztosít, de a fúrókalapács még akkor is használható, ha az akku lemerül. A tápkábel ugyanis még működés közben is egyszerűen beilleszthető, és a beépített töltőkészülékkel üzem közben is képes az akkumulátor töltésére. Nincs többé akkucsere miatti kényszerszünet vagy állásidő!
Építkezéseken való használatkor a magnéziumöntvény hajtóműház maximális stabilitást biztosít, ami növeli a készülék élettartamát. A fúrás, kalapácsfúrás és vésés közötti gyors és hajtóművet kímélő átkapcsolásról szinkronizált üzemmódváltás gondoskodik. Ez csökkenti a hibalehetőségeket és a magas javítási költségek kockázatát. A markolat rendkívül hatékony csillapítórendszere és az akku elhelyezkedése rázkódásoktól jól védett munkavégzést biztosítanak. A biztonsági csúszó tengelykapcsoló még a szerszám beragadása esetén is maximális személyi- és munkabiztonságot garantál.

További funkciók: ütköző normál furatokhoz és csavarozáshoz, forgáskikapcsolás tokmányreteszeléssel könnyű vésési munkákhoz, jobbra-balra forgásirányváltás, sebességkapcsoló, valamint optimális motor- és hajtóműhűtés.

A ProfiHammer MHA 3600 gyári felszereltsége: lítium-ion akku, kétkomponensű puha markolat furatmélység ütközővel, 4 méter hosszú hálózati kábel, valamint kenőanyag a fúráshoz és véséshez, tartós hordozótáskába rendezve.

Magas minőségű szerszámválaszték
A MÜPRO elektromos szerszámok megfelelnek a legújabb műszaki szabványoknak és a leadott erő - felvett teljesítmény közötti optimális arány érdekében folyamatos továbbfejlesztés alatt állnak. A magas minőségű kivitel hosszú élettartamot garantál, az átgondolt csillapító- és energiaelnyelő rendszerek védelmet biztosítanak a fáradság és a sérülések ellen. A MÜPRO elektromos szerszámok kiemelkedő jellemzője a rendkívül kényelmes használat, a megbízhatóság és a biztonság.

A ProfiHammer MHA 3600 fúró- és vésőkalapács letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazástechnika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
További hírek a Kézigépek termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  MÜPRO  ProfiHammer  MHA  3600  ütvefúró  fúrókalapács  vésőkalapács  szerszámgép