ProfiHammer MHA 3600 fúró- és vésőkalapács a MÜPRO-tól

Rendkívüli sokoldalúság akkus és hálózati üzemmel

A ProfiHammer MHA 3600 fúró- és vésőkalapáccsal a MÜPRO tovább szélesíti a szakipari és ipari professzionális felhasználásra tervezett szerszámprogramját. A gép 3 Joule maximális ütési energiát képes leadni betonban, kőben és téglafalban való kalapácsfúráshoz, de fa- és acélfuratok készítéséhez, illetve könnyű beton- vagy falvésési munkákhoz egyaránt kiválóan használható.
A ProfiHammer MHA 3600 két kiemelt tulajdonsága: mozgásszabadság és hosszú használati idő. Ezt az egyenáramú akkus üzem vagy a válóáramú hálózati üzem egyedülálló kombinált megoldása teszi lehetővé. A lítium-ion akkumulátor 36 voltos feszültsége, valamint 3,5 amperórányi üzemideje elegendő kapacitást biztosít, de a fúrókalapács még akkor is használható, ha az akku lemerül. A tápkábel ugyanis még működés közben is egyszerűen beilleszthető, és a beépített töltőkészülékkel üzem közben is képes az akkumulátor töltésére. Nincs többé akkucsere miatti kényszerszünet vagy állásidő!
Építkezéseken való használatkor a magnéziumöntvény hajtóműház maximális stabilitást biztosít, ami növeli a készülék élettartamát. A fúrás, kalapácsfúrás és vésés közötti gyors és hajtóművet kímélő átkapcsolásról szinkronizált üzemmódváltás gondoskodik. Ez csökkenti a hibalehetőségeket és a magas javítási költségek kockázatát. A markolat rendkívül hatékony csillapítórendszere és az akku elhelyezkedése rázkódásoktól jól védett munkavégzést biztosítanak. A biztonsági csúszó tengelykapcsoló még a szerszám beragadása esetén is maximális személyi- és munkabiztonságot garantál.

További funkciók: ütköző normál furatokhoz és csavarozáshoz, forgáskikapcsolás tokmányreteszeléssel könnyű vésési munkákhoz, jobbra-balra forgásirányváltás, sebességkapcsoló, valamint optimális motor- és hajtóműhűtés.

A ProfiHammer MHA 3600 gyári felszereltsége: lítium-ion akku, kétkomponensű puha markolat furatmélység ütközővel, 4 méter hosszú hálózati kábel, valamint kenőanyag a fúráshoz és véséshez, tartós hordozótáskába rendezve.

Magas minőségű szerszámválaszték
A MÜPRO elektromos szerszámok megfelelnek a legújabb műszaki szabványoknak és a leadott erő - felvett teljesítmény közötti optimális arány érdekében folyamatos továbbfejlesztés alatt állnak. A magas minőségű kivitel hosszú élettartamot garantál, az átgondolt csillapító- és energiaelnyelő rendszerek védelmet biztosítanak a fáradság és a sérülések ellen. A MÜPRO elektromos szerszámok kiemelkedő jellemzője a rendkívül kényelmes használat, a megbízhatóság és a biztonság.

A ProfiHammer MHA 3600 fúró- és vésőkalapács letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Kézigépek
Kézigépek
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...