MULTITERM Pro kézi terminál fogyasztásmérő mérőberendezések kiolvasására

A MULTITERM Pro a Kamstrup legújabb, integrált RF kapcsolattal rendelkező kézi terminálja.

Rádiós, optikai, vagy kézi kiolvasás
A MULTITERM Pro a Kamstrup legújabb, integrált RF kapcsolattal rendelkező kézi terminálja. A MULTITERM Pro a terepmunkát végző személyre van szabva, aki felelős az elektromos áram, hőmennyiség vagy vízfogyasztás kiolvasásáért, legyen az akár rádiós, optikai leolvasós, vagy kézi adat bevitel. A MULTITERM Pro-val ki lehet olvasni bármely Kamstrup fűtés-, hűtés-, elektromos fogyasztásmérőt, vagy vízmérőt, valamint harmadik fél mérőberendezéseit is.

Útvonal állapot átlátható kijelzése
A MULTITERM Pro-ban lehetőség van akár 10 útvonal (összeségében 5000 mérő) előzetes tárolására is a memóriában, és egy útvonal kiválasztására a felhasználóbarát színes érintő-képernyős kijelző használatával. A nagyméretű kijelző áttekintést nyújt az összes rendelkezésre álló útvonal státusáról, többek között az utca nevekről és a kiválasztott útvonalról/utcáról. Mindemellett a kijelző tájékoztat az aktuális útvonal/utca minden egyes mérőberendezésének státusáról, világosan feltüntetve a mérő számát, elnevezését, a címet, és a mérő típusát. Végül, az összes mérő adatai is megjelennek, mint például a kiolvasás ideje, maximális teljesítmény/átfolyás, energia és térfogat.

Strapabíró formatervezés
A MULTITERM Pro a Psion Teklogix WORKABOUT PRO-ján alapul, és nagyméretű színes érintőképernyővel, valamint numerikus billentyűzettel rendelkezik. A MULTITERM Pro víz-, ütés- és hő-álló, így ellenáll a változékony időjárási körülményeknek.

Gyors, egyszerű és biztonságos adatátvitel
A MULTITERM Pro-val és a csatolt számítógépes programmal lehetőség van a kiolvasandó regiszterek pontos megadására, ezzel csökkentve a kiolvasási időt. Az adatcsomag méretétől függően a moduladatok kiolvasása 2-5 másodpercig tart, a mérési adatok kiolvasása pedig 10-20 másodpercig.

Ha a kézi terminál akkumulátora lemerül, a terminál az adatokat automatikusan elmenti. Így nem kerül sor adatvesztésre. Végül a dokkoló állomás lehetővé teszi , a gyors és könnyű adattovábbítást a MULTITERM Pro-ról a számítógépére.

Kategóriák

Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...