Új ultrahangos víz-mennyiségmérő a Kamstruptól - MULTICAL® 61

8 különböző méretben kapható

A MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérő nyolc különböző méretben áll a felhasználók rendelkezésére, melyek méréstartománya 1,6 m³/h-tól 40m³/h-ig terjed. Menetes, illetve karimás csatlakozásuknak köszönhetően házi, kereskedelmi, illetve ipari alkalmazások esetében is egyaránt felhasználhatóak. A mérhető közeghőmérséklet 0,1°C-tól 50°C-ig terjed.

A MULTICAL® 61 felszereltsége lehetővé teszi az automatikus távleolvasást rádiós technológiával, GSM-mel, és különböző vezetékes kommunikációs megoldásokkal (pl. M-bus LON technológia). A rádiós leolvasáshoz pusztán egy kommunikációs modul beillesztésére van szükség. A vízfogyasztás távleolvasása lehetővé teszi a mérőeszköz gyors és pontos leolvasását anélkül, hogy zavarni kellene a fogyasztókat.
Megfelelt a nemzetközi OIML R49, valamint az MID (Measuring Instruments Directive - Mérőeszközök Direktívája) előírásainak. Ebből kifolyólag a 2004/22/EC-al összhangban kerül szállításra.
MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérő
MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérő
Ha a MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérővel kapcsolatban további információt, katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...