proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új ultrahangos víz-mennyiségmérő a Kamstruptól - MULTICAL® 61


2009. július 08.

8 különböző méretben kapható

A MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérő nyolc különböző méretben áll a felhasználók rendelkezésére, melyek méréstartománya 1,6 m³/h-tól 40m³/h-ig terjed. Menetes, illetve karimás csatlakozásuknak köszönhetően házi, kereskedelmi, illetve ipari alkalmazások esetében is egyaránt felhasználhatóak. A mérhető közeghőmérséklet 0,1°C-tól 50°C-ig terjed.

A MULTICAL® 61 felszereltsége lehetővé teszi az automatikus távleolvasást rádiós technológiával, GSM-mel, és különböző vezetékes kommunikációs megoldásokkal (pl. M-bus LON technológia). A rádiós leolvasáshoz pusztán egy kommunikációs modul beillesztésére van szükség. A vízfogyasztás távleolvasása lehetővé teszi a mérőeszköz gyors és pontos leolvasását anélkül, hogy zavarni kellene a fogyasztókat.
Megfelelt a nemzetközi OIML R49, valamint az MID (Measuring Instruments Directive - Mérőeszközök Direktívája) előírásainak. Ebből kifolyólag a 2004/22/EC-al összhangban kerül szállításra.
  MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérő


Ha a MULTICAL® 61-es ultrahangos víz-mennyiségmérővel kapcsolatban további információt, katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Comtech  Kamstrup  mennyiségmérő  vízmérő  sztatikus  ultrahangos  Multical