proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új hőfogyasztásmérő a Kamstruptól: MULTICAL® 601


2006. szeptember 22.

A MULTICAL® 601 alkalmas fűtési, hűtési és kombinálva fűtési/hűtési energia mérésére.

Dánia legnagyobb energiafogyasztás mérő gyártója a KAMSTRUP A/S bejelentette új hőfogyasztásmérőjét - MULTICAL® 601 - amely egy teljesen új platformot jelent a fűtési és hűtési energia mérésben.


Általános célú mérő
A MULTICAL® 601 alkalmas fűtési, hűtési és kombinálva fűtési/hűtési energia mérésére. A teljesen új design azt jelenti, hogy a MULTICAL® 601 számos egyidejű funkciót támogat. Energia mérés két fűtési körben vagy fűtési és hmv. körben. Korábban ez a funkció egynél több hőfogyasztásmérőt igényelt a MULTICAL® 601 most ezt egyben kezeli.

Memória mint egy elefánt
Alapértelmezésben a MULTICAL® 601 napi havi és éves adatgyűjtési funkcióval rendelkezik. A mérőeszköz 460 napra visszamenőleg tárolja a fogyasztási adatokat ez 15 hónapnak felel meg. Opcionális lehetőség az adatok óránkénti gyűjtése.
Kiváló kommunikációs lehetőségek
A MULTICAL® 601 kiegészíthető számos plug & play kommunikációs és funkció modullal. Az új design lehetővé teszi számos média egyidejű használatát. Például a MULTICAL® 601 tartalmazhat egy adat/impulzus kimenet energia és vízmennyiség részére modult, valamint lehetőség van az adatok rádión vagy M-buszon keresztüli egyidejű kiolvasására. Így a fogyasztásmérő kiválóan alkalmas lakásokban illetve ipari környezetben történő alkalmazásra.

Megfelelés a szabványoknak
A MULTICAL® 601 megfelel valamennyi érvényes elvárásnak és szabványnak. Tesztelték az EN1434:2004 szerint – mely ez idáig a legátfogóbb hőmennyiségmérő szabvány és természetesen megfelel a MID-nek is.

Új hőfogyasztásmérő a Kamstruptól: MULTICAL® 601

 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában