Multical 402 hőfogyasztásmérő a Kamstrup-tól

Kompakt készülék, vezeték nélküli kommunikáció, 16 éves elem élettartam

Kamstrup MULTICAL 402 hőfogyasztásmérő
Kamstrup MULTICAL 402 hőfogyasztásmérő
A Kamstrup új hőfogyasztásmérője átveszi az előző hőfogyasztásmérő generációk legjobb tulajdonságait és új funkciókkal egészül ki. A Multical® 402 a Multical® 401 örökébe lép. A Multical® 401 egy jól ismert eszköz, mely hosszú ideg volt a piac egyik legnépszerűbb hőfogyasztásmérője lakossági és kereskedelmi alkalmazások esetén.

3 az egyben modell
Multical® 402 egy kompakt hőfogyasztásmérő, mely alkalmazható fűtési vagy hűtési hőfogyasztás, illetve kétirányú mérőként fűtési/hűtési hőfogyasztás mérésére olyan rendszerekben, ahol a hőhordozó víz. Az integrált átfolyásmérő qp 0,6 m3/h - qp 15 m3/h méréstartományban áll rendelkezésre.

A Multical® 402 tervezői a maximális használhatóságra és funkcionalitásra törekedtek. A nagyméretű jól olvasható kijelzőn mind a pillanatnyi fogyasztás, a felhalmozott fogyasztás és a fordulónapi fogyasztás is leolvasható. Az energia és az átfolyt vízmennyiséggel arányos impulzus kimenetek biztosítják az integrálhatóságot különböző épületfelügyeleti rendszerekhez.

Nincs elemcsere
A Multical® 402 karbantartást nem igényel és nagyon egyszerű telepíteni. Az átfolyásmérő mozgó alkatrészt nem tartalmazó ultrahangos elven működő készülék. Köszönhetően az új technológiának és a finoman hangolt működésnek a telep 16 évig biztosítja a készülék működést. A Multical® 402 jó befektetés, mivel alacsony bekerülési és üzemeltetési költségekhez (TCO) pontos mérés és hosszú élettartam társul.

Vezeték nélküli mérőkiolvasás
Az új hőfogyasztásmérő a mérésadatgyűjtés számos kiterjesztett funkciójával rendelkezik. A vezetékes M-busz mellett a mérő kiolvasható vezeték nélküli M-busz rendszerrel (nyílt protokollal rendelkező egyutas rádió kommunikáció). Erre a célra a Kamstrup szállít egy úgynevezett Wireless M-busz Readert, mely egy kézi olvasó egység, és automatikusan gyűjti az adatokat ha a Multical® 402 hőfogyasztásmérő fizikai közelségben található.
A vezeték nélküli M-busz mellett a Multical® 402 vezeték nélkül kiolvasható további kézi eszközökkel, úgymint: USBMeter Reader-rel és a Multiterm Pro kézi terminállal.
Továbbá könnyen integrálható fejlett rádió alapú mérésadatgyűjtő rendszerekbe, melyek segítségével a mérésadatok automatikusan kerülnek a szolgáltatók Mérésadat Menedzsment Rendszerébe.

Alacsony környezetkárosító hatás
Multical® 402 a Kamstrup első olyan terméke mely Carbon Footprint (széndioxid lábnyom) vizsgálattal rendelkezik. A széndioxid lábnyom egy termék vagy szolgáltatás teljes élettartama során keletkező szén-dioxid és más üvegházhatású gázok mennyisége. A mérő környezeti hatását a bölcsőtől a sírig rögzítik és ezáltal fókuszálnak a Multical® 402 alacsony kibocsátására.

A termékkel kapcsolatos a adatlapok a Comptech Kft. honlapján (www.multical.hu) hamarosan elérhetők lesznek.

Ha a Multical® 402 hőfogyasztásmérővel kapcsolatban bővebb információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...