proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új csaptelep családok a MOFÉM-tól


2018. szeptember 04.

A Zenit és Bridge csaptelepek az eddigiektől eltérő műszaki tartalommal rendelkeznek

2018-ban két új csaptelep család jelent meg a MOFÉM termékválasztékában, melyek nemcsak új formai jegyeket hordoznak, de az eddigiektől eltérő műszaki tartalommal is rendelkeznek. A két család a Zenit és Bridge nevet viselik.

A Zenit forma és méretezés szempontjából a Trend Plus és a Junior Evo családok között helyezkedik el. Nevét sem véletlenül kapta, a Zenit szó jelentéséből kiindulva, ezzel a családdal indul el a MOFÉM választék felső kategóriája. A zuhanyrendszerek széles választéka is megtalálható különböző, eddig a MOFÉM-nél nem látott megoldásokkal.

MOFÉM Zenit magasított mosdó csaptelep

A másik csaptelep család a Bridge nevet viseli. A belépő csaptelep család kategória választékát bővíti, hidat jelent, ami az eddig hiányzó formai űrt hivatott betölteni. A teljes család önálló karakterrel rendelkezik, nem másolja a többi csaptelep formáját. Érdekessége, hogy a kifolyócső alsó lágy ívbe fut át.

MOFÉM Bridge mosdó csaptelep

A Zenit és Bridge csaptelep családok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  Teka  Mofém  Zenit  Bridge  csaptelep  csap  zuhany  mosdó  csaptelepek