proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Woody Scorpio pad az mmcité-től


2018. november 27.

A Woody Scorpio egy fejlett funkciókkal rendelkező városi bútor

A Woody Scorpio pad úgy néz ki, mint egy dinamikus szobor, de az alakja nem öncélú. A vonzó láb egy fotovoltaikus panelt hordoz, mely az energiaforrása a pad oldalán található töltési pontoknak. A panel optimális helyzetbe fordítható a nap elhelyezkedéséhez képest. A lábakban olyan akkumulátorok és egyéb fejlett technológiák találhatók, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy napsütésben, és éjszaka is működjenek.

mmcité Woody Scorpio pad

A Woody Scorpio minden szokványos Woody pad alakzatban elérhető. Az ülőfelületet a tárolt fa esztétikája inspirálta, az alap változatok mellett elérhető nyitott V, lapos Z, háromszög vagy négyzet alakban is. A fejlesztésnél fontos szempont volt a kombinálhatósága más változatokkal, illetve a többi utcabútorral. A gyakorlat azt mutatja, hogy ez tökéletesen működik.

Ez a pad nem gép vagy technológiai tárgy, hanem valódi városi bútor, fejlett funkciókkal. A pad rendelkezik egy forgatható fotovoltaikus panellel, melynek normál teljesítménye 140 Wp, 2 darab dupla, beépíthető USB aljzattal, telefonok, tabletek töltésére, illetve lehetővé teszi a Wi-Fi csatlakozást is 100 méteres hatókörben. Néhány változat egyéb funkciókkal is rendelkezik, pédául kerékpártárolóval, vagy faveremráccsal.

mmcité Woody Scorpio pad

mmcité Woody Scorpio pad

mmcité Woody Scorpio pad

A Woody Scorpio pad letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  woody  scorpio  skorpió  pad  padok  utcabútor  ülőbútor  utcabútorok  kültéri  pad  városi  bútor