proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Pixel pad az mmcité-től


2018. november 19.

Az egyes elemek nem csak egy összeállítás részeként, hanem önállóan is alkalmazhatóak

mmcité Pixel pad

Képzeljen el egy játékos mozaikot, mely négyszögletes elemeiből majdnem bármilyen alakzatot össze lehet állítani. Szimmetrikus, szabályos és szabálytalan összeállítások, melyek új módon keltik életre a köztereket. A falamellák különböző elhelyezésével lehet új és új kombinációkat elérni, akár természetes natúr színben, de változatos színkombinációkat is használhatunk. Létrehozhatunk egyszerű formákat monokróm színekben, de érdekes és szétágazó szín és forma játszmát is indíthatunk. Az eredmény egy olyan tarka szőnyeg lehet, mely máshol nem található. Mindezek mellett az elemek funkciója megmarad. Az egyes elemek központi lábon állnak és olyan behelyezett alkatrészekkel vannak kiegészítve, amelyek lehetővé teszik a minél kevesebb tartóláb használatát.

mmcité Pixel pad

Az elemek nem csak egy összeállítás részeként működnek, hanem önállóan, egyesével is alkalmazhatóak, mint egyszemélyes ülőke. A rendszer további eredeti kiegészítőkkel bővíthető, mint például támlák, asztalkák, virágládák.

mmcité Pixel pad

A Pixel pad váza horganyzott és porszórt acél. A vázba a falamellák egy egyedi rögzítési rendszerrel kerülnek elhelyezésre, vagy a horganyzott, porszórt rostok égetett fedőfestéssel ellátottak. Az alap változat burkolat alá rögzíthető, de elérhetőek burkolatra rögzíthető változatok is, sőt egyes esetekben, pl. beltéri elhelyezésnél lehetőség van a rögzítés nélküli alkalmazásra.Az mmcité Pixel pad letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  pixel  pad  padok  utcabútor  ülőbútor  utcabútorok  kültéri  pad  ülőalkalmatosság  ülőke