Új Pixel pad az mmcité-től

Az egyes elemek nem csak egy összeállítás részeként, hanem önállóan is alkalmazhatóak

mmcité Pixel pad
mmcité Pixel pad


Képzeljen el egy játékos mozaikot, mely négyszögletes elemeiből majdnem bármilyen alakzatot össze lehet állítani. Szimmetrikus, szabályos és szabálytalan összeállítások, melyek új módon keltik életre a köztereket. A falamellák különböző elhelyezésével lehet új és új kombinációkat elérni, akár természetes natúr színben, de változatos színkombinációkat is használhatunk. Létrehozhatunk egyszerű formákat monokróm színekben, de érdekes és szétágazó szín és forma játszmát is indíthatunk. Az eredmény egy olyan tarka szőnyeg lehet, mely máshol nem található. Mindezek mellett az elemek funkciója megmarad. Az egyes elemek központi lábon állnak és olyan behelyezett alkatrészekkel vannak kiegészítve, amelyek lehetővé teszik a minél kevesebb tartóláb használatát.

mmcité Pixel pad
mmcité Pixel pad


Az elemek nem csak egy összeállítás részeként működnek, hanem önállóan, egyesével is alkalmazhatóak, mint egyszemélyes ülőke. A rendszer további eredeti kiegészítőkkel bővíthető, mint például támlák, asztalkák, virágládák.

mmcité Pixel pad
mmcité Pixel pad


A Pixel pad váza horganyzott és porszórt acél. A vázba a falamellák egy egyedi rögzítési rendszerrel kerülnek elhelyezésre, vagy a horganyzott, porszórt rostok égetett fedőfestéssel ellátottak. Az alap változat burkolat alá rögzíthető, de elérhetőek burkolatra rögzíthető változatok is, sőt egyes esetekben, pl. beltéri elhelyezésnél lehetőség van a rögzítés nélküli alkalmazásra.Az mmcité Pixel pad letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...