Új mmcité Rautster kültéri piknikbútor

Új mmcité Rautster kültéri piknikbútor

Az asztal és az ülőke lapja többféle anyagból készülhet

A Rautster egy könnyű, élénk, átgondolt piknikbútor, amely bárhol megtalálja a helyét, ahol pihenni szeretnénk a szabadban. Az eredeti formájú oldalkeret meghatározza az asztal és az ülőke karakterét, melyek többféle anyagból is elérhetők. Lehetnek hagyományos tartós fa deszkák, elpusztíthatatlan perforált lemezek vagy vékony HPL-panelek is. Ezek kivétel nélkül mind olyan anyagok, amelyek tökéletesen megfelelnek a kültéri étkezők igényeinek.

mmcité Rautster kültéri piknikbútor
Új mmcité Rautster kültéri piknikbútor

A termékcsalád tagjai többféle méretváltozatban érhetők el, a kétoldalas változat négy vagy hat személynek ad helyet, míg az egyoldalas modell kisebb helyet foglal el.

A Rautster piknikbútor a mozgássérültek igényeit is figyelembe veszi, mivel az egyes változatok oldalkeretének kialakítása helyet teremt a kerekesszékeknek. Ennek a kialakításnak köszönhetően a babakocsit is egyszerűbb odatolni mellé.

A Rautster single változatával egyszerűen biztosítható a megfelelő távolságok fenntartása, de kiválóan alkalmazható szabadtéri osztálytermekhez, nyári táborokban és szabadtéri éttermeknél is.

Kivitel:
A tüzihorganyzott acél szerkezet égetett porfestéssel van bevonva. Az ülőke és az asztal fadeszkákból, perforált acéllemezből, acélrácsból vagy HPL-ből is készülhet. Minden anyag szabadon kombinálható egymással. A Rautster rögzíthető burkolatba, betonalapba vagy rögzítés nélkül is elhelyezhető.

A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...