Új mmcité Orbit utcabútor

Új mmcité Orbit utcabútor

Az egy egységet alkotó asztal és ülőke biztosítja az étkezők biztonságos távolságtartását

A társadalmi távolságtartás iránti igény továbbra is egyre hangsúlyosabbá válik a közterületeken. Az mmcité Orbit utcabútorok biztosítják ezt a városok lakói számára.

Az Orbit megjelenése letisztult, üde és friss jelleget hordoz, ugyanakkor nem veszik el a térben. Az asztalok elhelyezése biztosítja az étkezők biztonságos távolságtartását, így mindenki élvezheti a kültéri ételfogyasztást.

mmcité Orbit utcabútorok
Új mmcité Orbit utcabútor

Az Orbit utcabútorok alkalmazhatósága nem korlátozódik csak a parkokra, közterekre vagy sétáló utcákra, ideális megoldás az olyan helyeken is, mint például egy iskolai campus, céges étkező vagy bármilyen más vendéglátó egység.

"Megoldásunk aktuális és időtálló" - mondja David Karásek tervező, az ülőkékkel azonos egységet alkotó asztal társtervezője. Továbbá kifejti, hogy "az Orbit a kávézók, éttermek, iskolák, irodahelyiségek és városi terek számára egyaránt megfelelő." Václav Kocián építésszel közösen fejlesztették ki a biztonságos területek ötletét a városokban, valamint az ezek berendezésére szolgáló bútorokat.

mmcité Orbit utcabútorok
Új mmcité Orbit utcabútor

"Ma gyakran halljuk, hogy nem szabadulunk meg ilyen könnyen a maszkoktól" - kommentálja a helyzetet Karásek. "Miután túlvagyunk a maszkviselés szükségességén, még mindig fontos a megfelelő fertőtlenítés és a társadalmi távolságtartás".

Kivitel:
Az Orbit utcabútor horganyzott acélszerkezete alumíniumlemezből vagy HPL lemezből készülő ülőkéket és asztallapot hordoz. Ezek az anyagok ellenállnak a különféle időjárási viszontagságoknak és könnyen fertőtleníthetők. A rozsdamentes acél állítható lábak segítségével az asztal könnyen beállítható az egyenletlen felületeken, vagy igény esetén csavarokkal szilárdan rögzíthető a burkolatra.

mmcité Orbit utcabútorok
Új mmcité Orbit utcabútor
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...