Az mmcité bemutatja legújabb hulladékgyűjtőjét: Minium a maximum

Eloxált alumínium profil borítással és újrahasznosított anyagok felhasználásával

Az mmcité3 Kft. bemutatja legújabb hulladékgyűjtőjét, a Miniumot, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel a kültéri bútorokkal kapcsolatban. A hulladékgyűjtő borítása eloxált alumínium profil, melyet elsőként használtak utcabútorokhoz. Ennek köszönhetően a kuka nagyon jól ellenáll az időjárásnak és az intenzív igénybevételnek. A Miniumnak nemcsak a dizájnja minimalista, de a környezetre való hatása is, hiszen a használt anyagok újrahasznosítottak és egyben újrahasznosíthatóak is. Így a termék hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.
Galéria
Galéria
A Minium finoman barázdált felülete és lágyan formált alakzata igazi esztétikai élményt nyújt az utcabútorok kategóriájában. A kiváló minőségű anyagok használata és a gondosan kidolgozott részletek lehetővé teszik nemcsak a kültéri, de a beltéri közterületeken való elhelyezését is.

A Minium többféle változatban is elérhető: rövid lábakkal a burkolat alá rögzíthető, különleges kialakítású két lábazattal a burkolathoz rögzíthető, de létezik hosszabbított változat minimális talpazattal, és még további megoldások is. Minden típusa elérhető tetős változatban is.
Galéria
A Minium hulladékgyűjtőkről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az mmcité3 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
mmcité hulladékgyűjtők

Horganyzott kosártest sztenderd árnyalatú lakkráfúvással. A szemétkosár az acélból, vagy simabetonból készült talapzathoz, vagy acéllábhoz, esetleg hozzá van erősítve az oszlophoz, a belehelyezett edény horganyzott pléhből van. A horganyzott acélból készült tartóváz rozsdamentes acéllemezből készült köpenyt tart.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Red Dot díj a Miniumnak
Az mmcité Minium hulladékgyűjtője nyerte a legjobb dizájnért járó elismerést
Red Dot díj a Miniumnak

Kategóriák

Hulladékgyűjtők, tároló ládák
Hulladékgyűjtők, tároló ládák
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...