proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az mmcité bemutatja legújabb hulladékgyűjtőjét: Minium a maximum


2016. január 08.

Eloxált alumínium profil borítással és újrahasznosított anyagok felhasználásával

Az mmcité3 Kft. bemutatja legújabb hulladékgyűjtőjét, a Miniumot, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel a kültéri bútorokkal kapcsolatban. A hulladékgyűjtő borítása eloxált alumínium profil, melyet elsőként használtak utcabútorokhoz. Ennek köszönhetően a kuka nagyon jól ellenáll az időjárásnak és az intenzív igénybevételnek. A Miniumnak nemcsak a dizájnja minimalista, de a környezetre való hatása is, hiszen a használt anyagok újrahasznosítottak és egyben újrahasznosíthatóak is. Így a termék hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.

A Minium finoman barázdált felülete és lágyan formált alakzata igazi esztétikai élményt nyújt az utcabútorok kategóriájában. A kiváló minőségű anyagok használata és a gondosan kidolgozott részletek lehetővé teszik nemcsak a kültéri, de a beltéri közterületeken való elhelyezését is.

A Minium többféle változatban is elérhető: rövid lábakkal a burkolat alá rögzíthető, különleges kialakítású két lábazattal a burkolathoz rögzíthető, de létezik hosszabbított változat minimális talpazattal, és még további megoldások is. Minden típusa elérhető tetős változatban is.
A Minium hulladékgyűjtőkről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az mmcité3 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
Hír
Red Dot díj a Miniumnak
2016.04.20    
További hírek a Hulladékgyűjtők, tároló ládák termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  hulladékgyűjtő  szemetes  minium  utcabútor  kültéri  bútor