proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mirage porcelán burkolat újdonságok a Decor Floor kínálatában


2019. június 03.

A Mirage a dizájnt, a méretet és a vastagságot tekintve is az élmezőnyben jár

Sokak számára ismerősen cseng a Mirage, a több mint 40 éve piacon lévő olasz porcelán burkolatokat gyártó cég neve. A gyár, lépést tartva a divattal, folyamatosan szélesíti palettáját, mellyel egyenesen arányosan nő a minőség is. Mind dizájnt, mind pedig méretet és vastagságot tekintve az élmezőnyben jár a Mirage.

Felsőkategóriás szállodáktól kezdve exkluzív magánlakásokon keresztül közületi projektekig mindenhol előfordulnak a cég burkolatai, melyek kültéren és beltérben egyaránt felhasználhatók, kollekciótól függően.

A következőkben kiemelt pár izgalmas kollekció bizonyítja a brand sokrétűségét és megmutatja széleskörű felhasználhatóságát.

Mirage BLUE.S porcelán burkolat kollekció

A Mirage BLUE.S kollekciója a Pierre Bleue modern értelmezése: kimagasló műszaki jellemzők, új formátumok és felületek széles skálája, valamint rendkívüli esztétikai élmény. A tervezés során minden egyes részletet aprólékosan kidolgoztak, ebben rejlik a kollekció valódi hozzáadott értéke.

Mirage BLUE.S porcelán burkolat kollekció

Mirage JURUPA fahatású kerámiaburkolat kollekció

A Mirage legújabb fahatású kollekciójaként köszönthetjük a JURUPA-t, mely ideális összhangja a melegségnek és az eleganciának, valamint élethűen reflektál a simára gyalult fa textúrájára, és elérhető öt kifinomult, semleges árnyalatban.

Mirage JURUPA fahatású kerámiaburkolat kollekció Mirage JURUPA fahatású kerámiaburkolat kollekció

Mirage Allure nagytáblás kerámiaburkolat kollekció

Az ALLURE a Mirage legújabb nagytáblás kerámiaburkolat családja, ami pazarul ötvözi a kreatív és motívum gazdag mintákat a nagy formátumú technológiával. A különböző stílusú minták széles választékát kínálja 1200x2780-as méretben, 6mm-es vastagsággal annak érdekében, hogy mind a lakossági, mind a közületi helyiségek esetében személyessé varázsolja a teret.

Mirage Allure nagytáblás kerámiaburkolat kollekció Mirage Allure nagytáblás kerámiaburkolat kollekció Mirage Allure nagytáblás kerámiaburkolat kollekció

A Mirage kerámiaburkolatok letölthető katalógusaiért és adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Modulyss, Florim, Floorgres, Rex, Cerim, Laminam, Gerflor
További hírek a Mázas kerámia burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Mirage  kerámiaburkolat  mázas  kerámia  BLUE  S  JURUPA  ALLURE