proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a MOFÉM Mambo-5 csaptelep család


2017. augusztus 11.

A megújult forma a csaptelepeknek modernebb, esztétikusabb megjelenést biztosít

A Teka Magyarország Zrt. örömmel értesíti minden kedves partnerét, hogy a MOFÉM Mambo-5 termékcsaládot új fogantyúval forgalmazzák. A megújult design a csaptelepeknek modernebb, esztétikusabb megjelenést biztosít. A termékek kódszáma és ára változatlan maradt. A csaptelepek csomagolásán lévő "ÚJ" feliratú matrica jelzi, hogy a csomagban lévő termék az új fogantyúval készült.

A megújult csaptelepek megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Megújult a Mofém Mambo-5 csaptelep család

A MOFÉM Mambo-5 csaptelep család letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
További hírek a Csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  MOFÉM  Mambo-5  csaptelep  család  mosdó  csaptelep  kádtöltő  csaptelepek  zuhany  zuhanyszett  mosogató  Teka