Megújult FluctuVent hővisszanyerős szellőző berendezés az ETÜD+ Bt.-től

Továbbfejlesztett, osztott intelligenciájú, soros kommunikációjú vezérlés-szabályozás

FluctuVent hővisszanyerős szellőző berendezésben jelentős fejlesztések történtek.
Idei újdonságuk a továbbfejlesztett, osztott intelligenciájú, soros kommunikációjú vezérlés-szabályozás, ami sok új és hasznos funkciót nyújt:
  • egyszerű, automatikus, egész évi programozott optimális működés a mindenkori kézi beavatkozás lehetőségével,
  • a fogyasztott villamos teljesítmény és a kinyert hőteljesítmény számítása és kijelzése,
  • a működéshez felhasznált és a megtakarított energia folyamatos és összegzett kijelzése (kWh), a megtakarítást mindenki számára jól érzékelhetően naturáliában: gázfogyasztásban (m³), valamint környezeti CO2 terhelés csökkenésben is kifejezve,
  • a szűrőcsere szükségességének kijelzése, hibadetektálás és kijelzés, tűzjelző funkció…
  • Termo alapkivitel: csak hőérzékelőket tartalmaz, a ventilátorokat központilag vezérli, nyáron éjszaka passzív hűtést biztosít,
  • Hygro kivitel: Termo kivitel + két páraérzékelő, télen a ventilátorok fordulatszámát központilag energiatakarékosan szabályozza a páratartalom függvényében,
  • Multi kivitel: Termo kivitel + helyiségenkénti páraérzékelők, télen a ventilátorok fordulatszámát helyiségenként energiatakarékosan szabályozza a páratartalom függvényében.
Szintén új fejlesztés a külső légrácsok terelőlappal szerelt változata, ami védelmet nyújt a nagyobb szelek szellőzést megzavaró hatása ellen.

Az egyszerű kialakítású FluctuVent szellőzés nagyon "pénztárcabarát", az ismert felső-középkategóriás központi lakásszellőző rendszerek árának töredékéért megvalósítható, így minden építkező részére elérhetővé teszi a komfortos és energiatakarékos, egészséges friss levegőt biztosító és a páralecsapódást-penészesedést teljesen kizáró szellőzést.

Az ETÜD+ Bt elérhetőségei az alábbiakra módosultak:
Honlap: www.etudbt.t-online.hu
E-mail: etudbt@etudbt.t-online.hu

Az itt letölthető Ajánlatkérés, FluctuVent szellőzés.doc adatlap kitöltéséve és hozzá csatolt (DWG, PDF vagy JPG formátumú) építési engedélyes tervek megküldése esetén új épületekhez ingyenes árajánlatot készítenek.

Egy minta árajánlatot is letölthetnek, ami az árakon túlmenően nagyon részletes tájékoztatást nyújt az építészeknek és az építkezőknek a FluctuVent szellőzőrendszer konkrét kialakításáról és megvalósíthatóságáról. Minta árajánlat letöltése

A FluctuVent hővisszanyerős szellőző berendezés letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az ETÜD+ Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
FluctuVent, a szellőző tégla
 
FluctuVent, a szellőző tégla

Nincs szükség helyigényes és zajos központi légkezelő gépre, és nincsenek légcsatornák sem! A FluctuVent szellőző tégla két változatával egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan alakítható ki a külső falazatba vagy annak hőszigetelésébe integrált helyiségenkénti intelligens hővisszanyerős szellőzés – akár új építésről, akár felújításról van szó. Friss levegő, komfort és energia-megtakarítás mindig, penész soha!

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...