proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a VOGEL&NOOT radiátorok színpalettája


2012. október 02.

Az új színpalettán mindenki megtalálja a lakótere egyedi design-jához leginkább illő színt

A VOGEL&NOOT új színpalettájának kínálatában minden bizonnyal megtalálja az Ön lakóterének egyedi design-jához leginkább illő színt, akár a visszafogott, akár az extravagáns színeket kedveli jobban. Nagyobb rendelés esetén az itt bemutatott színeken kívül lehetőség van az Ön által kiválasztott egyedi szín megadására is.

Álomszép felületek és dekorációs keretek*
A csőradiátor modellek esetében kérik, hogy hivatkozzon az aktuális cikkszámra, hogy eldönthessék, az adott modell esetében rendelkezésre áll-e az álomszép felület. A forradalmian új dekorációs keretek széleskörű palettája is rendelhető a NERO és SEWA modellek esetében.

*a színtáblázatban nem szerepel

Standard szín


Szaniter színek


Új RAL színek


Klasszikus RAL színek


Metál színek


Nemesfém hatású bevonatok

* Króm és arany kivitel csak a SEINE-V és FULDA modellekhez (750 mm szélességig).

A VOGEL&NOOT termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Rettig Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9200 Mosonmagyaróvár, Úttörő u. 43.
Telefon: +36 96 886 105
Fax: +36 96 889 655
E-mail:
Web: www.vogelundnoot.hu
Horváth Adrienn
asszisztens +36 96 886 155
   
   
   
A Rettig Hungary Kft. – a Rettig Csoport tagjaként – az Európa szerte kedvelt és elismert, minőségi VOGEL&NOOT márkájú radiátorokat gyártja Magyarországon.
Széles termékkínálatukban megtalálhatók lapradiátorok, design fűtőtestek és fürdőszobai csőradiátorok is. Büszkék a forradalmi VONOVA és VONOPLAN T6 középcsatlakozású lapradiátoraikra. Ezzel egy mérföldkövet helyezett el cégük a fűtéstechnika terén.
A VOGEL&NOOT már 1929-ben megkezdte a hőleadók gyártását. A sok éves tapasztalatnak, az innovatív gyártási technológiáknak, a legmagasabb minőségi igényességnek és a legújabb trendekhez illeszkedő fejlesztéseiknek köszönhetően Európa egyik meghatározó márkáját képviselik.
Márkanevek: VOGEL&NOOT
További hírek a Radiátorok és falszegélyfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VOGEL&NOOT  radiátor  színválaszték  színpaletta  Rettig