proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az új AutoCAD 2016


2015. április 09.

A legújabb kiadás számos olyan fejlesztést tartalmaz, amely javítja a 2D rajzolási műveleteket, a 3D modellek renderelését


Az Autodesk bejelentette a világvezető számítógépes tervezési (CAD) alkalmazás legújabb kiadásának, az AutoCAD 2016 szoftver megjelenését.

A 2016-os kiadás számtalan új szolgáltatást kínál, amelyek felgyorsítják a 2D és 3D tervezést, a dokumentációt, valamint az együttműködés folyamatát, miközben tovább fokozzák azt az élményt, hogy bármilyen elképzelhető alakzat elkészíthető a képernyőn. Ráadásul a felhasználók magabiztosan oszthatják meg tervadataikat a TrustedDWG™ technológia használatával, amely a tervadatok megosztására és átadására szolgáló eredeti és legpontosabb megoldás.

Amy Bunszel, az Autodesk AutoCAD termékekért felelős alelnöke így foglalja össze: „Az AutoCAD 2016 felgyorsítja a részletrajzolási és a dokumentációs feladatokat, miközben a lenyűgöző vizuális fejlesztések a terv minden részletének soha nem látott átláthatóságot és mélységet biztosítanak. Ügyfeleink értékelni fogják a termelékenység javítását célzó újításokat, például a továbbfejlesztett PDF-kimenetet és a szorosabb koordinációt az épületinformáció-modellezéssel (BIM).”

Dr. Santi Maggio Savasta, M.Arch, Ph.D., a Santi Maggio Savasta Architect vezető építésze szerint: „A fejlesztések egy teljesen új szintre emelték a terméket. A méretezés és a szövegszerkesztés fejlesztései, nem is beszélve a rajzi segédeszközökkel kapcsolatos újítások egész skálájáról, hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé, valamint valós idejű előnézetet biztosítanak, így a felhasználó azonnal láthatja, hogy mit csinál.”


Továbbfejlesztett vizuális CAD-élmény

Az AutoCAD 2016 rajzvászonnal kapcsolatos fejlesztései hihetetlen mértékben javítják a képernyőn megjelenő vizuális pontosságot. A jobb olvashatóság és a nagyobb részletesség eléréshez a töredezett vonalszakaszok helyét sima görbék és ívek veszik át. Az AutoCAD a legújabb grafikai hardverek minden előnyét kihasználja a gazdagabb és mégis gyorsabb vizuális élmény érdekében. A felhasználók jobban meg tudják jósolni a műveletek eredményét, így minimálisra csökkenthető a bővített parancselőnézettel rendelkező „vissza” parancs használata.

További fejlesztések:
  • Az AutoCAD 2016 továbbfejlesztett kimeneti PDF-fájlokat kínál, amelyek a látványhűség megtartása mellett is jelentősen kisebbek. A PDF-fájlok teljes mértékben kereshetők, megőrzik a hivatkozásokat, és gyorsabban csatolhatók a rajzokhoz.
  • A továbbfejlesztett intelligens méretezés a kiválasztott objektumok típusának megfelelő méretezéseket hoz létre, így egyszerűbbé teszi a méretek pontos számítását a rajzolási kontextus alapján.
Az AutoCAD 2016 valóságfeldolgozással és BIM-koordinációval bővített új eszközei segítségével a felhasználók jelentősen növelhetik hatékonyságukat és termelékenységüket, így gyorsabbá és pontosabbá tehetik a tervezést és a dokumentálást.

Az AutoCAD 2016-os termékek azonnal megvásárolhatók, az elérhetőség országonként változik. Több vásárlási lehetőség kínálkozik. A felhasználók választhatják az állandó licenc lehetőséget Maintenance Subscription szoftverkövetéssel vagy anélkül, illetve Desktop Subscription szoftverkövetést havi, negyedéves vagy éves használatalapú fizetési lehetőséggel. A rugalmas licenckezelésen túl a Desktop Subscription hozzáférést nyújt a legújabb frissítésekhez és kiadásokhoz, valamint közvetlen technikai támogatást, és a fórumokon elsődleges támogatást biztosítanak a felhasználók számára.


Ha az AutoCAD 2016 szoftverrel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az Autodesk Tech Data Distribution, s.r.o. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hermina út 17., 9. em.
Telefon: +36 1 471 9193
Web: www.autodesk.hu
Web: www.techdata.hu
   
   
   
   
Az Autodesk 1982 óta vezet be olyan modern 2D és 3D technológiákat, amelyekkel az ügyfelek a tervezési folyamat korai szakaszában, a valós körülményeknek megfelelően jeleníthetik meg, szimulálhatják és elemezhetik az ötleteiket. E technológiákkal rugalmasan optimalizálhatják és fejleszthetik terveiket, mielőtt megvalósítanák azokat. Az Autodesk ügyfelei nem csak megtekinthetik, de meg is tapasztalhatják a terveiket még a megvalósítás előtt, így időt takaríthatnak meg, javíthatják a minőséget és elősegíthetik a fejlődést.
A Tech Data Distribution Hungary az Autodesk szoftverek kizárólagos disztribúcióját végzi több országban, így Magyarországon is.
Kulcsszavak:  AutoCAD  2016  szoftver  2D  3D  tervezés