Megjelent az új AutoCAD 2016

A legújabb kiadás számos olyan fejlesztést tartalmaz, amely javítja a 2D rajzolási műveleteket, a 3D modellek renderelését


Az Autodesk bejelentette a világvezető számítógépes tervezési (CAD) alkalmazás legújabb kiadásának, az AutoCAD 2016 szoftver megjelenését.

A 2016-os kiadás számtalan új szolgáltatást kínál, amelyek felgyorsítják a 2D és 3D tervezést, a dokumentációt, valamint az együttműködés folyamatát, miközben tovább fokozzák azt az élményt, hogy bármilyen elképzelhető alakzat elkészíthető a képernyőn. Ráadásul a felhasználók magabiztosan oszthatják meg tervadataikat a TrustedDWG™ technológia használatával, amely a tervadatok megosztására és átadására szolgáló eredeti és legpontosabb megoldás.

Amy Bunszel, az Autodesk AutoCAD termékekért felelős alelnöke így foglalja össze: „Az AutoCAD 2016 felgyorsítja a részletrajzolási és a dokumentációs feladatokat, miközben a lenyűgöző vizuális fejlesztések a terv minden részletének soha nem látott átláthatóságot és mélységet biztosítanak. Ügyfeleink értékelni fogják a termelékenység javítását célzó újításokat, például a továbbfejlesztett PDF-kimenetet és a szorosabb koordinációt az épületinformáció-modellezéssel (BIM).”

Dr. Santi Maggio Savasta, M.Arch, Ph.D., a Santi Maggio Savasta Architect vezető építésze szerint: „A fejlesztések egy teljesen új szintre emelték a terméket. A méretezés és a szövegszerkesztés fejlesztései, nem is beszélve a rajzi segédeszközökkel kapcsolatos újítások egész skálájáról, hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé, valamint valós idejű előnézetet biztosítanak, így a felhasználó azonnal láthatja, hogy mit csinál.”


Továbbfejlesztett vizuális CAD-élmény

Az AutoCAD 2016 rajzvászonnal kapcsolatos fejlesztései hihetetlen mértékben javítják a képernyőn megjelenő vizuális pontosságot. A jobb olvashatóság és a nagyobb részletesség eléréshez a töredezett vonalszakaszok helyét sima görbék és ívek veszik át. Az AutoCAD a legújabb grafikai hardverek minden előnyét kihasználja a gazdagabb és mégis gyorsabb vizuális élmény érdekében. A felhasználók jobban meg tudják jósolni a műveletek eredményét, így minimálisra csökkenthető a bővített parancselőnézettel rendelkező „vissza” parancs használata.

További fejlesztések:
  • Az AutoCAD 2016 továbbfejlesztett kimeneti PDF-fájlokat kínál, amelyek a látványhűség megtartása mellett is jelentősen kisebbek. A PDF-fájlok teljes mértékben kereshetők, megőrzik a hivatkozásokat, és gyorsabban csatolhatók a rajzokhoz.
  • A továbbfejlesztett intelligens méretezés a kiválasztott objektumok típusának megfelelő méretezéseket hoz létre, így egyszerűbbé teszi a méretek pontos számítását a rajzolási kontextus alapján.
Az AutoCAD 2016 valóságfeldolgozással és BIM-koordinációval bővített új eszközei segítségével a felhasználók jelentősen növelhetik hatékonyságukat és termelékenységüket, így gyorsabbá és pontosabbá tehetik a tervezést és a dokumentálást.

Az AutoCAD 2016-os termékek azonnal megvásárolhatók, az elérhetőség országonként változik. Több vásárlási lehetőség kínálkozik. A felhasználók választhatják az állandó licenc lehetőséget Maintenance Subscription szoftverkövetéssel vagy anélkül, illetve Desktop Subscription szoftverkövetést havi, negyedéves vagy éves használatalapú fizetési lehetőséggel. A rugalmas licenckezelésen túl a Desktop Subscription hozzáférést nyújt a legújabb frissítésekhez és kiadásokhoz, valamint közvetlen technikai támogatást, és a fórumokon elsődleges támogatást biztosítanak a felhasználók számára.


Ha az AutoCAD 2016 szoftverrel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az Autodesk Tech Data Distribution, s.r.o. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Általános építési szoftverek
Általános építési szoftverek
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...