proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megérkeztek a RAVAK új fürdőszobabútorai


2019. március 20.

Rosa II, SUD és Chrome mosdó alatti szerkények, faliszekrények és tükrök

Új Rosa II fürdőszobabútorok

Az új Rosa II mosdó alatti szekrény és stílusban a Rosa koncepcióhoz illeszkedő fürdőszobatükör ideális választás lehet azoknak, akik hisznek benne, hogy az egyszerűség nagyszerűség, kedvelik a finom, letisztult vonalvezetést és a harmonikus, diszkrét formatervezést.
RAVAK Rosa II fürdőszobabútorok
Ahogyan a képeken is látható, ezek a fürdőszobabútorok mellőzik a hivalkodást, eleganciájuk mégis kiemeli őket a hagyományos szaniterek közül. A praktikus funkcióikról nem is szólva: az új fürdőszobaszekrény ugyanis két, mély fiókos tárhellyel rendelkezik, hogy még kisebb fürdőszobában se kelljen a helyhiányra panaszkodni. A mosdó kiképzése is biztosít tárolófelületet, de ezekkel a fiókokkal mindent egy helyen tarthat és megteheti, hogy csak a legfontosabbakat hagyja szem előtt.
A színárnyalatokkal is egyedivé varázsolható az összkép, hiszen az ajtó fényes fehér, a bútorlapok pedig ráadásként nyír és cappuccino színekben is elérhetők.
A tükör is mellőz mindenféle felesleges designelemet, egyedül egy kis polccal látták el, amelyre nem csak dekoráció, de fogmosópohár és egyéb kiegészítő is elhelyezhető.

SUD, a javíthatatlan praktikusok szanitere

A legújabb fürdőszobatrendek közkedvelt megoldásai a falra szerelhető mosdópultok és a mosdópultra ültethető mosdók. Ehhez illeszkedik a RAVAK egyik legújabb fürdőszobabútora, a SUD. Ha szeretne sok helyet megtakarítani a fürdőszobában, figyelmébe ajánljuk ezt a vadiúj megoldást.
RAVAK SUD mosdó alatti szerkény
A mosdópultot fiókos szekrénnyé fejlesztették, ahogyan a képen is látható. A széles és tágas, mély fiókos megoldás lehetővé teszi, hogy a pipereszereket a jól pakolható tárolóba helyezze. Így nem csak rendszerezheti a kiegészítőket, de a takarítást is megkönnyítheti, hiszen könnyen felmoshat alatta, nem kell a szekrény sarkait kerülgetni. Ha igazán személyre szabott fürdőszobamegoldást keres, a SUD lekerekített formái és krómozott elemeit több színvariációval élvezheti. Elérhető lakkozott fehér vagy háromféle furnér (dió, tölgy, szatén fa) színben.

Mosdó alatti szekrénnyel bővült a népszerű Chrome koncepció

Az új Chrome szekrény tovább erősíti a Chrome koncepcióra jellemző stílusjegyeket: kifinomultan egyesíti a hagyományos megjelenést és a modern designt. A harmonikus összhatású, fényes fehér árnyalatban elérhető fürdőszobaszekrény tökéletesen körülöleli a kerámia mosdó egyszerű alakját, és tovább növeli használati értékét a nagy tárolóhellyel.
Új RAVAK Chrome szerkény
A két kihúzható fiókban a kozmetikumoktól a törölközőkig minden elfér, amire igényt tart a fürdőben.

Az előzőekhez hasonlóan ez a bútor is impregnált, így párás, nedves környezetben kiváló szolgálatot tesz hosszú éveken át. Ráadásul a Chrome koncepció elemeivel összehangolt megjelenése lehetővé teszi, hogy kedve szerint kombinálja a Chrome szaniterekkel, kádtól és zuhanyzótól kezdve a bidén keresztül egészen az apró fürdőszoba kiegészítőkig.

Az új RAVAK fürdőszobabútorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni A RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Telefon: +36 1 223 1316
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Fürdőszobabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  ravak  RAVAK  Rosa  II  SUD  Chrome  fürdőszoba  fürdőszobabútor  mosdó  alatti  szekrény  tükör  faliszekrény