Megérkeztek a RAVAK új fürdőszobabútorai

Rosa II, SUD és Chrome mosdó alatti szerkények, faliszekrények és tükrök


Az új Rosa II mosdó alatti szekrény és stílusban a Rosa koncepcióhoz illeszkedő fürdőszobatükör ideális választás lehet azoknak, akik hisznek benne, hogy az egyszerűség nagyszerűség, kedvelik a finom, letisztult vonalvezetést és a harmonikus, diszkrét formatervezést.
RAVAK Rosa II fürdőszobabútorok
RAVAK Rosa II fürdőszobabútorok

Ahogyan a képeken is látható, ezek a fürdőszobabútorok mellőzik a hivalkodást, eleganciájuk mégis kiemeli őket a hagyományos szaniterek közül. A praktikus funkcióikról nem is szólva: az új fürdőszobaszekrény ugyanis két, mély fiókos tárhellyel rendelkezik, hogy még kisebb fürdőszobában se kelljen a helyhiányra panaszkodni. A mosdó kiképzése is biztosít tárolófelületet, de ezekkel a fiókokkal mindent egy helyen tarthat és megteheti, hogy csak a legfontosabbakat hagyja szem előtt.
A színárnyalatokkal is egyedivé varázsolható az összkép, hiszen az ajtó fényes fehér, a bútorlapok pedig ráadásként nyír és cappuccino színekben is elérhetők.
A tükör is mellőz mindenféle felesleges designelemet, egyedül egy kis polccal látták el, amelyre nem csak dekoráció, de fogmosópohár és egyéb kiegészítő is elhelyezhető.


A legújabb fürdőszobatrendek közkedvelt megoldásai a falra szerelhető mosdópultok és a mosdópultra ültethető mosdók. Ehhez illeszkedik a RAVAK egyik legújabb fürdőszobabútora, a SUD. Ha szeretne sok helyet megtakarítani a fürdőszobában, figyelmébe ajánljuk ezt a vadiúj megoldást.
RAVAK SUD mosdó alatti szerkény
RAVAK SUD mosdó alatti szerkény

A mosdópultot fiókos szekrénnyé fejlesztették, ahogyan a képen is látható. A széles és tágas, mély fiókos megoldás lehetővé teszi, hogy a pipereszereket a jól pakolható tárolóba helyezze. Így nem csak rendszerezheti a kiegészítőket, de a takarítást is megkönnyítheti, hiszen könnyen felmoshat alatta, nem kell a szekrény sarkait kerülgetni. Ha igazán személyre szabott fürdőszobamegoldást keres, a SUD lekerekített formái és krómozott elemeit több színvariációval élvezheti. Elérhető lakkozott fehér vagy háromféle furnér (dió, tölgy, szatén fa) színben.


Az új Chrome szekrény tovább erősíti a Chrome koncepcióra jellemző stílusjegyeket: kifinomultan egyesíti a hagyományos megjelenést és a modern designt. A harmonikus összhatású, fényes fehér árnyalatban elérhető fürdőszobaszekrény tökéletesen körülöleli a kerámia mosdó egyszerű alakját, és tovább növeli használati értékét a nagy tárolóhellyel.
Új RAVAK Chrome szerkény
Új RAVAK Chrome szerkény

A két kihúzható fiókban a kozmetikumoktól a törölközőkig minden elfér, amire igényt tart a fürdőben.

Az előzőekhez hasonlóan ez a bútor is impregnált, így párás, nedves környezetben kiváló szolgálatot tesz hosszú éveken át. Ráadásul a Chrome koncepció elemeivel összehangolt megjelenése lehetővé teszi, hogy kedve szerint kombinálja a Chrome szaniterekkel, kádtól és zuhanyzótól kezdve a bidén keresztül egészen az apró fürdőszoba kiegészítőkig.

Az új RAVAK fürdőszobabútorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni A RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Ravak Rosa II fürdőszobabútorok
 
Ravak Rosa II fürdőszobabútorok

A Rosa fürdőszobabútorok egységes kínálata minden igényt kielégít. A fürdőszobaszekrényeket a mosdó elülső oldalát utánzó lekerekített vonalak teszik egységessé. A szekrények, tükrök és mosdók méreteiknek köszönhetően kombinálhatók egymással.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ravak SUD mosdó alatti szekrény
 
Ravak SUD mosdó alatti szekrény

A pultra helyezhető mosdó alá készült szekrény a mosdókagyló körül, de alatta is kínál helyet. A fiók mindent elrejt, aminek nem kell szem előtt lennie a fürdőszobában.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAVAK Chrome fürdőszobabútorok
 
RAVAK Chrome fürdőszobabútorok

A Chrome fürdőszobaszekrényeket és tükröket a tervező úgy alkotta meg, hogy harmonizáljanak az azonos nevű mosdók valamennyi méretével és típusával. Egységes jellemzőjük a letisztult stílus és a felhasznált alapanyagok csalhatatlan minősége.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...