LUXORliving, az új intelligens otthon rendszer

Megérkezett az új intelligens otthon rendszer, a LUXORliving

Könnyen beállítható, telepíthető és programozható

Megérkezett az épületautomatika egyik legnevesebb német gyártója, az idén 100 éves Theben legújabb okosotthon megoldása, a LUXORliving intelligens otthon rendszer.

A LUXORliving fejlett funkciókat és előnyöket kínál mind a telepítőnek, mind a lakástulajdonosnak. És a legfontosabb, hogy könnyen használható. A LUXORliving egy épület-menedzsment rendszer, amelyet nagyon egyszerű beállítani és alkalmazásból vezérelni. A rendszer innovatív és felhasználóbarát: a végfelhasználók egy alkalmazás segítségével üzemeltethetik, a képzett technikusok vagy rendszer integrátorok pedig az egyértelmű szoftveren keresztül állíthatják be.

Okos választás házak, lakások, éttermek, bárok, irodák, orvosi rendelők, üzlethelyiségek számára:

  • egyszerű üzembe helyezés
  • egyedi nyomógombok
  • tanúsított KNX rendszer
  • központi KI/BE funkció
  • rugalmas busz-kábelezés
  • vezeték nélküli eszközök
  • eltávolítható rendszervezérlő központ
  • intelligens jelenlétszimuláció

Árnyékolásvezérlés

Ahol a nap minden nap felmelegíti az üveghomlokzatokat, a LUXORliving szabályozza az árnyékolókat és biztosítja a szükséges árnyékolást. Egyenként, vagy akár egyszerre több árnyékolót is vezérel – mindezt teljesen automatikusan.

Fűtésvezérlés

Esténként a LUXORliving visszaveszi a hálószobai hőmérsékletet és reggel felfűti a fürdőszobát, ezáltal folyamatosan biztosítva az ideális hőmérsékletet és egy nagyszerű nap kezdetét. Mindezt tökéletesen a lakók igényeihez igazítva. Természetesen az év minden napján, a ház minden helyiségében. 

Világításvezérlés

A LUXORliving segít megteremteni a megfelelő hangulatot a lámpák be- és kikapcsolásával, vagy a fényerősség beállításával a kedvenc “világítási képeknek” megfelelően.

A pánik funkcióval a LUXORliving extra nyugalmat biztosít. Ha valami mozgást észlel a kertben, egy előre beállított kapcsoló az összes kültéri lámpát egy pillanat alatt felkapcsolja. 

Mindig kéznél van, bárhol is jár.

A LUXORplay alkalmazás lehetővé teszi az összes funkció vezérlését és ellenőrzését a távoli hozzáférés segítségével a Theben-felhőn keresztül.

A hozzáférést a felhőn keresztül lehet elindítani és néhány kattintással egyszerűen konfigurálható bármilyen hálózati szakértelem nélkül. A LUXORliving intelligens otthoni rendszere maximálisan védett az adatlopás és manipulációs kísérletek ellen.

Professzionális műszaki háttér

A Theben kizárólagos magyarországi forgalmazójaként az Elektro-Kamleithner Kft. célja, hogy a csúcsminőségű technológiát a professzionális szaktudással összekapcsolva szoros partnerkapcsolatot alakítson ki a szakma résztvevőivel, közös sikereket elérve az okosotthon rendszerek piacán.

Érdeklődjön az Elektro-Kamleithner üzleti rendszerről, és csatlakozzon az Elektro-Kamleithner Kft. rendszerintegrátori partneri körébe!

Jelentkezzen május 31-ig a partnerhálózatba és az Elektro-Kamleithner képzésekkel, műszaki dokumentációkkal és műszaki segítséggel segíti munkáját, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokat tudja alkalmazni.

A hírben szereplő termékek
LUXORliving intelligens otthon rendszer
 
LUXORliving intelligens otthon rendszer

A LUXORliving intelligens otthon rendszer kapcsolja és dimmeli a fényeket, szabályozza a szobahőmérsékletet, fel- és lehúzza a redőnyöket. A LUXORliving fejlett funkciókat és előnyöket kínál mind a telepítőnek, mind a lakástulajdonosnak. A LUXORliving teljeskörű kényelmet kínál otthonában.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...