proidea.hu online termékinformációs katalógus

Medi-Shower antibakteriális zuhanyrendszer a Czebe-Med Bio Kft.-től


2015. február 17.

Főként az egészségügyi és szociális ellátórendszer intézményei számára

Medi-Shower rendkívül hatékony, antibakteriális zuhanyrendszer, különösen az egészségügyi és szociális ellátórendszer intézményei számára.
 
 • Zuhany fej
 • Zuhanytömlő
 • 4 szín szórófej betét
 • Negyedéves ellenőrző táblázat
 • Karbantartó eszköz a szórófej betét cseréjéhez

 • A Medi-Shower antibakteriális zuhanyfej és tömlő rendszer, legionellaszakértő mikrobiológusokkal szoros együttműködésben került kifejlesztésre. Elsődleges céljuk az volt, hogy az egészségügyben és egyéb, szociális intézményekben jelenleg forgalomban lévő, tradicionális zuhanyfej típusokkal felmerülő, kórokozók által előidézett problémákra megoldást találjanak. A Medi-Shower a következő előnyöket kínálja a hagyományos zuhanyfej elemekkel szemben:

  Fenntartható
  A Medi-Shower zuhanyfej különleges kialakítású. A víz egy cserélhető, színes betéten keresztül hagyja el a zuhanyfejet. A fokozott higiéniai követelmények miatt a fejbetétet negyedévente cserélni kell, ezért úgynevezett "Quattro Spray" rendszernek hívják. A lecserélt betétek színe negyedévente eltérő, így a csere megtörténtét könnyen ellenőrizni lehet.

  Higiénikus
  A Medi-Shower rendszer a "MultiShower" spray technológiát alkalmazza, ami bizonyítottan higiénikusabb a hagyományos rendszereknél. A biofilmgátló dizájn lehetővé teszi a rendszer egyszerű átöblítéses tisztítását, takarítását. A színkódolt zuhanybetétek cseréje, eltávolítása egy piros, az új betét beillesztése zöld színű eszközzel történik. A művelet "egyirányú", tehát az eltávolított betétet nem lehet visszahelyezni. A hagyományos zuhanyfejek gyakran rendkívül összetett belső szerkezetűek. A nehezen hozzáférhető alkotóelemek tisztítása, fertőtlenítése, a vízkőlerakódások eltávolítása nehézkes, idő- és vegyszerigényes munka, kétes eredményességgel. A Medi-Shower zuhanyfej estében ez a feladat vegyszerek nélkül, néhány perc alatt elvégezhető.

  Antibakteriális
  A Medi-Shower rendszer a Biomaster ezüstion technológiát alkalmazza az antibakteriális hatás elérése érdekében a gyártás teljes folyamatában. Mind a zuhanyfej, mind a csővezeték esetében az antibakteriális tulajdonságot a termék anyaga hordozza. Ennek értelmében az ezüstionok hatása a zuhanyfej, betét sérülése esetén, pl.: karcolódás is érvényesül, így a termék minden összetevője, teljes keresztmetszetében antibakteriális hatású.
  A hatóanyagot a termékből normális használat mellett semmilyen módon nem lehet eltávolítani, kimosni, kioldani, ezért antibakteriális tulajdonsága annak élettartamáig megmarad. A Biomaster ezüst adalékkal kezelt anyagok, termékek felületei nem adnak életteret a patogén mikrobák számára.

  Költséghatékony
  A "Quatro Spray" zuhanyfej betét cseréje sokkal kevesebbe kerül, mint egy teljes zuhanyfej csere. A Medi-Shower alkalmazásával kevesebb vegyszer felhasználása szükséges a tisztítás, takarítás során. A zuhanyfej betét cseréje másodpercek alatt elvégezhető, jelentős karbantartási idő takarítható meg. A Medi-Shower termékekre 5 év jótállás biztosított, ugyanakkor a betétek rendszeres cseréje esetén 5 év garanciát vállalnak, vízkőlerakódás ellen.

  Színkód Monitoring Rendszer (SzMR)
  A Medi-Shower Színkód Monitoring Rendszer tökéletes lehetőséget biztosít a takarítási protokollok betartásának ellenőrzésére.
   

  A Medi-Shower zuhanyrendszerről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Czebe-Med Bio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Telephely: H-1092 Budapest, Ráday utca 39.
  Mobil: +36 70 380 6161
  E-mail:
  Web: www.czebe-med.hu
     
     
     
     
  A Czebe-Med Bio Kft., a Biomaster Ltd. ezüstion technológiáján alapuló adalékok forgalmazásával és ezen adalékok hozzáadásával készült antibakteriális és penészedésgátló termékek, pl.: vizes bázisú beltéri festékek, lakkok, ipari gyanták értékesítésével foglalkozik. Termékeik antimikrobás hatásmechanizmusa nem nano-technológián alapul, tehát biztonságos és legális. Jól mosható, rendkívül kopásálló felületet adnak falazat, fém, fa, üvegszövet és műanyag felületeken. Alkalmazási területek: Egészségügy, élelmiszeripar, gyógyszergyártás, de saját otthonunk felületeit is elláthatjuk antibakteriális védelemmel.
  További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
  További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Czebe-Med  Medi-Shower  Biomaster  antibakteriális  zuhanyrendszer  zuhanyfej