proidea.hu online termékinformációs katalógus

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Tondach 3 új, tetőcserepe


2009. november 02.

Twist, Bolero, és a Rumba nagyméretű prémium kerámia tetőcserepek

Kató Aladár, a Tondach Magyarország Zrt. vezérigazgatója vehette át 2009. szeptember 2-án a Magyar Termék Nagydíjat a Parlamentben rendezett díjátadó ünnepségen.

A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím azon gyártók elismerése, melyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Magyar Termék Nagydíj® olyan védjegy, amely segítséget nyújthat a fogyasztónak abban, hogy a valódi értékeket képviselő termékeket tudják választani.

Az idén 12 esztendős, civil kezdeményezésű pályázati rendszer célja az Európai Unió előírásainak megfelelő minőségi, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi elvárások elterjesztése a termék előállítók és a felhasználók körében.
  Magyar Termék Nagydíj
A Magyar Termék Nagydíj Pályázat díjátadó ünnepségére az Országház Felsőházi Termében került sor 2009. szeptember 2-án. Az eseményt Dr. Szili Katalin távollétében Mandur László, az Országgyűlés alelnöke nyitotta meg. A pályázaton szinte minden iparág képviseltette magát, ami azt bizonyítja, hogy Magyarország gazdaságának vérkeringése - a válság ellenére - nem állt le teljesen. A díjakat Podolák György országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának elnöke adta át.

A Tondach Magyarország Zrt. 3 új fejlesztésű termékével, a TWIST, a BOLERO és a RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepekkel pályázott a Magyar Termék Nagydíjért. A Tondach, a díjat nyert termékek előállításához a legmodernebb technológiát és a legfelkészültebb szakemberek tudását használja fel új zöldmezős tetőcserépgyárában, Békéscsabán. S mindezt teszi annak érdekében, hogy a vásárlók számára minden igényt kielégítő, kimagasló minőségű tetőfedő anyagot tudjon előállítani.
A harmóniát sugárzó TWIST-el fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felületkialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről akár tetőfelújításról.

A BOLERO nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíti. Nagyszerű egyszerűségével a modern stílusú épületek méltó koronájává válik.

A lágy, ívelt felületű RUMBA mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. A RUMBA-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust sugall.
  Tondach TWIST, BOLERO és RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepek
A Magyar Termék Nagydíj mellett a Tondach a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. különdíját is elnyerte, amit a környezettudatos gyártás megvalósításáért kapott. A mai felgyorsult világban nem szabad megfeledkezni környezetünk megóvásáról. A Tondach számára központi kérdés a környezettudatosság, illetve a fenntartható fejlődés megvalósítása nagyüzemi szinten. A Tondach minden gyáregysége rendelkezik az Egységes Környezethasználati Engedéllyel, valamint 2008 novemberétől az ISO 9001:2000 és az ISO 14001:2004-es szabványnak megfelelő Kombinált Menedzsment Rendszert működtet.

A Magyar Termék Nagydíjat megelőzően a Tondach 2009-ben két fontos díjjal is gazdagodott. A TWIST, a BOLERO és a RUMBA termékek elnyerték a Kiváló Építési Termék® címet, és Falusi Tibor, Tondach tetőfedő mester kivitelezésében ÉMSZ Nívódíjat nyert egy csodálatos Tondach Palotás Antik kerámia tetőcseréppel fedett székesfehérvári családi ház fedése.


A TWIST, BOLERO és RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepekkel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  Magyar  Nagydíj  tetőcserép  kerámia  nagyméretű  prémium  Bolero  Twist  Rumba