Magyar Termék Nagydíjat kapott a Tondach 3 új, tetőcserepe

Twist, Bolero, és a Rumba nagyméretű prémium kerámia tetőcserepek

Kató Aladár, a Tondach Magyarország Zrt. vezérigazgatója vehette át 2009. szeptember 2-án a Magyar Termék Nagydíjat a Parlamentben rendezett díjátadó ünnepségen.

A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím azon gyártók elismerése, melyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Magyar Termék Nagydíj® olyan védjegy, amely segítséget nyújthat a fogyasztónak abban, hogy a valódi értékeket képviselő termékeket tudják választani.

Az idén 12 esztendős, civil kezdeményezésű pályázati rendszer célja az Európai Unió előírásainak megfelelő minőségi, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi elvárások elterjesztése a termék előállítók és a felhasználók körében.
Magyar Termék Nagydíj
Magyar Termék Nagydíj
A Magyar Termék Nagydíj Pályázat díjátadó ünnepségére az Országház Felsőházi Termében került sor 2009. szeptember 2-án. Az eseményt Dr. Szili Katalin távollétében Mandur László, az Országgyűlés alelnöke nyitotta meg. A pályázaton szinte minden iparág képviseltette magát, ami azt bizonyítja, hogy Magyarország gazdaságának vérkeringése - a válság ellenére - nem állt le teljesen. A díjakat Podolák György országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának elnöke adta át.

A Tondach Magyarország Zrt. 3 új fejlesztésű termékével, a TWIST, a BOLERO és a RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepekkel pályázott a Magyar Termék Nagydíjért. A Tondach, a díjat nyert termékek előállításához a legmodernebb technológiát és a legfelkészültebb szakemberek tudását használja fel új zöldmezős tetőcserépgyárában, Békéscsabán. S mindezt teszi annak érdekében, hogy a vásárlók számára minden igényt kielégítő, kimagasló minőségű tetőfedő anyagot tudjon előállítani.
A harmóniát sugárzó TWIST-el fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felületkialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről akár tetőfelújításról.

A BOLERO nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíti. Nagyszerű egyszerűségével a modern stílusú épületek méltó koronájává válik.

A lágy, ívelt felületű RUMBA mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. A RUMBA-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust sugall.
Tondach TWIST, BOLERO és RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepek
Tondach TWIST, BOLERO és RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepek
A Magyar Termék Nagydíj mellett a Tondach a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. különdíját is elnyerte, amit a környezettudatos gyártás megvalósításáért kapott. A mai felgyorsult világban nem szabad megfeledkezni környezetünk megóvásáról. A Tondach számára központi kérdés a környezettudatosság, illetve a fenntartható fejlődés megvalósítása nagyüzemi szinten. A Tondach minden gyáregysége rendelkezik az Egységes Környezethasználati Engedéllyel, valamint 2008 novemberétől az ISO 9001:2000 és az ISO 14001:2004-es szabványnak megfelelő Kombinált Menedzsment Rendszert működtet.

A Magyar Termék Nagydíjat megelőzően a Tondach 2009-ben két fontos díjjal is gazdagodott. A TWIST, a BOLERO és a RUMBA termékek elnyerték a Kiváló Építési Termék® címet, és Falusi Tibor, Tondach tetőfedő mester kivitelezésében ÉMSZ Nívódíjat nyert egy csodálatos Tondach Palotás Antik kerámia tetőcseréppel fedett székesfehérvári családi ház fedése.
A TWIST, BOLERO és RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepekkel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Tondach Twist tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach Rumba tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Rumba tetőcserép

A Rumba változtatható léctávolsággal alkalmazható, ezáltal felújításokhoz is kiválóan használható. A lágy, ívelt felületű tetőcserép igazi déli hangulatot idéz.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach Bolero tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Bolero tetőcserép

A Bolero tetőcserepet azoknak ajánlják, akik az egyszerű formákat kedvelik. A nagyméretű tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Bolero egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A földszínek és az egyszerű forma harmóniát teremt a tető és ezáltal az egész épület számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...