proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kamstrup M-Bus Master MultiPort 250L mérésadatgyűjtő a Comptech Kft. kínálatában


2014. március 26.

Fűtési/hűtési hőmennyiség-, illetve vízmérők adatainak kiolvasására

Az M-Bus Master MultiPort alkalmazásával kiolvasható valamennyi Kamstrup M-bus modullal szerelt fűtési/hűtési hőmennyiség-, illetve vízmérő, és számos más gyártótól származó mérőtípus is telepíthető a rendszerbe, illetve a már meglévő rendszer is bővíthető.

Az M-bus Master MultiPort 250L az eddig (és ez után is) kapható M-bus Master Multiport 250D alapjaira épül, de nincs kijelzője, előlapi gombjai és optikai interfésze, emiatt kedvezőbb a vételára, mint a már jól ismert és méltán népszerű M-bus Master Multiport 250D készüléknek.

Az M-bus Master MultiPort 250L letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Kamstrup  M-Bus  Master  MultiPort  250L  mérésadatgyűjtő  fűtési  hűtési  hőmennyiségmérő  vízmérő  Comptech