LWZ 304/404 kompakt levegő/víz hőszivattyú a Stiebel Eltrontól

Alacsony energiaigényű házak fűtési - hűtési energiaellátásához

LWZ 304 / 404 SOL egy kompakt kialakítású levegő / víz hőszivattyús készülék, amely kiemelten alacsony energiaigényű házak fűtési - hűtési energiaellátásához, központi hő visszanyerős szellőztetéséhez, központi használati melegvíz-készítéshez lett kifejlesztve. Az épület energiaellátásához a külső levegőből illetve az épületből elszívott levegőből is von ki hőenergiát, amelyet egy kereszt ellenáramú hőcserélő és egy levegő / víz hőszivattyú révén hasznosít. A berendezés a levegőből kinyert energiát a befújt friss levegő előmelegítésére, a beépített használati melegvíz tároló melegítésére (235 liter) és az épület fűtésére használja. A befújt illetve az elszívott levegő oldalba egy-egy, könnyen cserélhető levegőszűrő van beépítve. A levegő beszívás kifújás vezetékei kis légellenállásúak és a szellőztető ventilátorok különösen takarékos egyenáramú kialakításúak. A hőszivattyús készülék az összes szükséges védelemmel fel van szerelve.

A "SOL" típusjelű készülék integrált szolár hőcserélővel, illetve szolár vezérlő funkcióval is rendelkezik, amelyen keresztül napkollektorok fogadására is alkalmas. Az integrált elektronikus vezérlőegység lehetővé teszi két fűtési kör külső hőmérséklet függvényében történő szabályozását, valamint a kívánt helyiséghőmérsékletek, a használati melegvíz hőmérséklet, a szellőztetési fokozatok egyedi időprogram szerinti beállítását. Az integrált elektronikus vezérlő egység távvezérléssel is kiegészíthető.
LWZ 304/404 kompakt készülék
LWZ 304/404 kompakt készülék
Ha a LWZ 304 / 404 SOL levegő / víz hőszivattyúval kapcsolatban további információt, árajánlatot, vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...