proidea.hu online termékinformációs katalógus

LWZ 304/404 kompakt levegő/víz hőszivattyú a Stiebel Eltrontól


2011. március 07.

Alacsony energiaigényű házak fűtési - hűtési energiaellátásához

LWZ 304 / 404 SOL egy kompakt kialakítású levegő / víz hőszivattyús készülék, amely kiemelten alacsony energiaigényű házak fűtési - hűtési energiaellátásához, központi hő visszanyerős szellőztetéséhez, központi használati melegvíz-készítéshez lett kifejlesztve. Az épület energiaellátásához a külső levegőből illetve az épületből elszívott levegőből is von ki hőenergiát, amelyet egy kereszt ellenáramú hőcserélő és egy levegő / víz hőszivattyú révén hasznosít. A berendezés a levegőből kinyert energiát a befújt friss levegő előmelegítésére, a beépített használati melegvíz tároló melegítésére (235 liter) és az épület fűtésére használja. A befújt illetve az elszívott levegő oldalba egy-egy, könnyen cserélhető levegőszűrő van beépítve. A levegő beszívás kifújás vezetékei kis légellenállásúak és a szellőztető ventilátorok különösen takarékos egyenáramú kialakításúak. A hőszivattyús készülék az összes szükséges védelemmel fel van szerelve.

A "SOL" típusjelű készülék integrált szolár hőcserélővel, illetve szolár vezérlő funkcióval is rendelkezik, amelyen keresztül napkollektorok fogadására is alkalmas. Az integrált elektronikus vezérlőegység lehetővé teszi két fűtési kör külső hőmérséklet függvényében történő szabályozását, valamint a kívánt helyiséghőmérsékletek, a használati melegvíz hőmérséklet, a szellőztetési fokozatok egyedi időprogram szerinti beállítását. Az integrált elektronikus vezérlő egység távvezérléssel is kiegészíthető.
LWZ 304/404 kompakt készülék

Ha a LWZ 304 / 404 SOL levegő / víz hőszivattyúval kapcsolatban további információt, árajánlatot, vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  LWZ  kompakt  készülék  levegő/víz  hőszivattyú  Stiebel  Eltron  304/404  hő  visszanyerő  szellőztetés  melegvíz  melegvízkészítés  energiaellátás