proidea.hu online termékinformációs katalógus

LWZ 170 E Plus hővisszanyerő szellőztető berendezés a Stiebel Eltrontól


2014. október 17.

A készülék lakások, családi házak, kisebb irodák, központi levegőellátására alkalmas

A hővisszanyerő szellőztetés az épületgépészet egyik leggyorsabban fejlődő ága. A passzív házak és az alacsony energiájú épületek térhódítása –ahol ez a technika nélkülözhetetlen- természetesen segíti ezeknek a rendszereknek a terjedését, de manapság átlagos épületekben is egyre gyakrabban merül fel az igény a szabályozott központi gépi szellőztetésre.

Jó hír az építkezőknek a Stiebel Eltron új LWZ 170 E Plus megjelenése. Az új központi hővisszanyerő szellőztető gép a megszokott funkciókon kívül beépített elektromos előfűtővel és kedvező árral szeretne népszerűséget kiharcolni.

A legfontosabb tulajdonságok röviden:
Az LWZ 170 E Plus készülék lakások, családi házak, kisebb irodák, központi levegőellátására alkalmas. A hővisszanyerés hatásfoka a megnövelt felületű (kereszt-ellenáramú) hőcserélőnek köszönhetően több mint 90%. A levegő áramlási mennyisége három beállítható fokozat szerint választható, melynek a szabályzása történhet programóra vagy levegő minőség szerint (FEQ vezérlő). Az állandó térfogatáramú, egyenáramú ventilátorok fordulatszám szabályozottak és rendkívül halk működésűek. A készülékben lévő szűrők könnyen tisztíthatók (gyárilag G3 osztályú), melyek igény esetén magasabb szűrési osztályúra cserélhetőek (F7 finomszűrő). Az LWZ 170 E Plus típusú készülék beépített 1 kW teljesítményű elektromos előfűtővel (intelligens fagyvédelem) és bypass-modullal rendelkeznek. A készülékhez rendelhető entalpia hőcserélő is.

Műszaki adatok:
Térfogatáram: 100-300 m³/h
Méretek (ma x szé x mé): 765x677x567 mm
Tömeg : 38 kg
 

Az LWZ 170 E Plus hővisszanyerő szellőztető berendezésről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Stiebel  Eltron  LWZ  170  E  Plus  hővisszanyerő  szellőztető  berendezés  gép