LWZ 170 E Plus hővisszanyerő szellőztető berendezés a Stiebel Eltrontól

A készülék lakások, családi házak, kisebb irodák, központi levegőellátására alkalmas

A hővisszanyerő szellőztetés az épületgépészet egyik leggyorsabban fejlődő ága. A passzív házak és az alacsony energiájú épületek térhódítása –ahol ez a technika nélkülözhetetlen- természetesen segíti ezeknek a rendszereknek a terjedését, de manapság átlagos épületekben is egyre gyakrabban merül fel az igény a szabályozott központi gépi szellőztetésre.

Jó hír az építkezőknek a Stiebel Eltron új LWZ 170 E Plus megjelenése. Az új központi hővisszanyerő szellőztető gép a megszokott funkciókon kívül beépített elektromos előfűtővel és kedvező árral szeretne népszerűséget kiharcolni.

A legfontosabb tulajdonságok röviden:
Az LWZ 170 E Plus készülék lakások, családi házak, kisebb irodák, központi levegőellátására alkalmas. A hővisszanyerés hatásfoka a megnövelt felületű (kereszt-ellenáramú) hőcserélőnek köszönhetően több mint 90%. A levegő áramlási mennyisége három beállítható fokozat szerint választható, melynek a szabályzása történhet programóra vagy levegő minőség szerint (FEQ vezérlő). Az állandó térfogatáramú, egyenáramú ventilátorok fordulatszám szabályozottak és rendkívül halk működésűek. A készülékben lévő szűrők könnyen tisztíthatók (gyárilag G3 osztályú), melyek igény esetén magasabb szűrési osztályúra cserélhetőek (F7 finomszűrő). Az LWZ 170 E Plus típusú készülék beépített 1 kW teljesítményű elektromos előfűtővel (intelligens fagyvédelem) és bypass-modullal rendelkeznek. A készülékhez rendelhető entalpia hőcserélő is.

Műszaki adatok:
Térfogatáram: 100-300 m³/h
Méretek (ma x szé x mé): 765x677x567 mm
Tömeg : 38 kg
Az LWZ 170 E Plus hővisszanyerő szellőztető berendezésről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...