proidea.hu online termékinformációs katalógus

LTM falrendszer a B&K-tól


2015. február 03.

Alkalmas száraz és vizes helyiségekben kialakított WC kabinok, öltözőfülkék, kabinrendszerek, zuhanyfülkék kialakítására

A 12 mm falvastagságú LTM falrendszer kiválóan alkalmas száraz és vizes helyiségekben kialakított WC kabinok, öltözőfülkék, kabinrendszerek, zuhanyfülkék kialakítására.
A fal- és ajtóelemek 12 mm-es műgyanta lapokból készülnek, így sem a falelemek, sem pedig az ajtólapok külön élzárást nem igényelnek.
A fülkék légies megjelenését a frontfelület mögé rejtett felső merevítő- és rögzítő elemek, illetve a kívülről nem látható csavarozás teszi lehetővé.
Az ajtók foglaltságjelzős forgózárral készülnek, és a rozsdamentes acél szerelvények is az exkluzív megjelenést erősítik.
A standard falmagasság 2100 mm, a standard ajtó szélesség pedig 602 mm, ugyanakkor lehetőség van egyedi méretbeli igények kielégítésére is.
Alapszínek: fehér (RAL9010), beige (RAL1015), világos szürke (RAL7035).
További szín igény esetén keresse a B&K Kft. munkatársát!
Az LTM falrendszer letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  LTM  falrendszer  WC  kabin  öltözőfülke  kabinrendszer  zuhanyfülke