proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab SRP Click Dn síklemezes tetőprofil


2011. szeptember 30.

A merevítő borda tovább növeli a tetőprofil merevségét

Az idei év tavaszán bevezetett Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil kínálatát tovább bővítik egy új változattal, az L-SRP Click Dn (Design) tetőprofillal.
Az új L-SRP Design tetőprofil jellegzetessége, hogy a nagy felületű síklemezbe 2 darab közbenső merevítő bordát hengerelnek gyárilag, amely így egyrészt tovább növeli a tetőprofil merevségét, másrészt egy eltérő esztétikai látványt nyújt a tetőfelületnek, bővítve a választékot. A nagyobb merevségének köszönhetően az L-SRP Dn változatát javasolják olyan esetekben, amikor a folytonos alátámasztás helyett ritkított deszkázatra vagy sűrített lécezésre történik a szerelés (minimum 22 fokos tetőhajlás esetén).
Mindkét termék kitűnően alkalmazható hagyományos és modern épületek állókorcos síklemez tetőfedésére. Megjelenése esztétikus, kivitelezése gyors és pontos, rendkívül gazdaságos. Az L-SRP és L-SRP Dn változat is elérhető 25 mm és 38 mm profilmagassággal, számos színben és bevonatban. A Dn változat ugyanúgy rendelhető korc-visszavágással (balos vagy jobbos sorolással), illetve anélkül, akár a standard SRP esetén.
L-SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil
L-SRP Click Dn előkorcolt síklemezes tetőprofil

Az SRP Click tetőprofillal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  SRP  Click  Dn  síklemezes  tetőprofil