Lindab SRP Click Dn síklemezes tetőprofil

A merevítő borda tovább növeli a tetőprofil merevségét

Az idei év tavaszán bevezetett Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil kínálatát tovább bővítik egy új változattal, az L-SRP Click Dn (Design) tetőprofillal.
Az új L-SRP Design tetőprofil jellegzetessége, hogy a nagy felületű síklemezbe 2 darab közbenső merevítő bordát hengerelnek gyárilag, amely így egyrészt tovább növeli a tetőprofil merevségét, másrészt egy eltérő esztétikai látványt nyújt a tetőfelületnek, bővítve a választékot. A nagyobb merevségének köszönhetően az L-SRP Dn változatát javasolják olyan esetekben, amikor a folytonos alátámasztás helyett ritkított deszkázatra vagy sűrített lécezésre történik a szerelés (minimum 22 fokos tetőhajlás esetén).
Mindkét termék kitűnően alkalmazható hagyományos és modern épületek állókorcos síklemez tetőfedésére. Megjelenése esztétikus, kivitelezése gyors és pontos, rendkívül gazdaságos. Az L-SRP és L-SRP Dn változat is elérhető 25 mm és 38 mm profilmagassággal, számos színben és bevonatban. A Dn változat ugyanúgy rendelhető korc-visszavágással (balos vagy jobbos sorolással), illetve anélkül, akár a standard SRP esetén.
Galéria
Galéria
L-SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil
L-SRP Click Dn előkorcolt síklemezes tetőprofil

Az SRP Click tetőprofillal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil

A Lindab SRP Click ötvözi a hagyományos síklemezek előnyös tulajdonságait az újabb innováció nyomán megvalósult szereléskönnyítő technológiával. A tűzihorganyzott acéllemez többrétegű korrózió gátló bevonata biztonságot nyújt a rozsda ellen. A lemezek színét a külső oldali műanyag bevonat adja meg, amely lehet poliészter, matt poliészter, vagy a legtartósabb, un. TC50 bevonat. Az esztétikus megjelenésen túl rendkívüli ellenállóságot biztosít az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. Ehhez járul hozzá a nagy szilárdságú svédacél alapanyag rugalmassága is, amely erőteljesebb külső mechanikai hatásokra nem törik.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...