A Leier újdonsága a Toscana Terra betoncserép

Természet közeli érzést, és magas minőséget nyújt

A fogyasztói igényeket követve, azokat olykor megelőzve új, természet közeli, meleg, barátságos középbarna színű betoncseréppel jelentkezik az építőanyag piacon március elejétől a Leier. Az építőanyag gyártó cég a Terra névre hallgató új cserép kedvező piaci fogadtatására számít. A betoncserepek valamennyi előnyős tulajdonságát a kerámia cserepek esztétikumával ötvöző Terra március 1-től valamennyi Leier termékeket forgalmazó építőanyag kereskedésben bevezető áron lesz megvásárolható.
"Nem csak az időjárás viszontagságainak, hanem az évtizedek múlásának is magabiztosan ellenállnak a Leier betoncserepek, ezért a Leier nyugodt lélekkel vállal cserepeire 35 év garanciát" - mondta el Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője, aki szerint az elmúlt évben megújult gyártástechnológiájú újgenerációs Toscana és Veneto betoncserepek nem csak magasan megfelelnek a piaci igényeknek, hanem alakítják is azokat. A Leier betoncserepek modell- és színválasztéka a Leier termék innovációjának köszönhetően folyamatosan bővül, így számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és az egyéni elképzelések megvalósításához, mindezt úgy, hogy a Leier betoncserepek a színben harmonizáló Leier tetőtartozékokkal és kiegészítő elemekkel komplett tetőfedő rendszert alkotnak, így a tető nem csak védi a házat, hanem dísze is lesz annak.
A legújabb termék, a Terra betoncserép tulajdonságai és felületképzése megegyezik a többi Toscana cserép tulajdonságaival. A Toscana betoncserepek formavilága a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosít. Az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá. Az eddig használt színeket bővítve hozta létre a Leier a Terra betoncserép fakéreg, falevél, homok, föld hangulatot idéző meleg barna színét, amely a téglavörös és a vörös szín között helyezkedik el a palettán.
"Az új cserép kellemes barna színe az új piaci trendek szerint kedveltebb és keresettebb az építkezők körében, ezért bízunk abban, hogy az új cserepünk nagyon piacképes termék lesz. A Terra minősége a többi Leier betoncseréphez hasonlóan kiváló, így esztétikai kiegészítése lesz a Leier betoncserepek palettájának" - mondta el Deáki Attila, aki szerint az új termék kedvező árával is meghódítja majd a vásárlókat. - Ahogyan a ruhadivatban, úgy az épületeknél is változnak a trendek, mi pedig igyekszünk minél szélesebb körben és minél jobban kiszolgálni vásárlóink igényeit - fejtette ki a Leier észak-magyarországi értékesítési vezetője, aki hangsúlyozta, hogy a Leier a továbbiakban is különösen nagy hangsúlyt fektet a folyamatos termékinnovációra.
Terra betoncserép
Terra betoncserép
Galéria
A betoncserép napjaink legelterjedtebb tetőfedési technikája, hiszen az alapanyag előnyös tulajdonságait kihasználva esztétikájában is harmonikusan illeszkedik a különféle építészeti megoldásokhoz. Az ország vezető építőanyag gyártó cégeként a Leier betonelem gyártási tudását és tapasztalatát felhasználva tavaly továbbfejlesztette gyártási technológiáját.
A Leier betoncserepek ennek megfelelően napjainkban a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így a gyártás során garantáltan csak a szigorúan ellenőrzött minőségű alapanyagokat tartalmazhatják, szilárdságuk, felületük ennek megfelelően kifogástalan.

A magas színvonalú gyártásnak és a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően a természetes alapanyagokból készített Leier betoncserepek vízzárósága és fagyállósága kiváló, a nedvesség nem tud behatolni a pórusok közé. A cserepek színállandóságát és színtartósságát az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék mellett a kétszeres víztaszító felületvédelem is garantálja, ami egyben a vízzáróságot is tovább növeli. A cserép színében és teljes anyagában homogén, évtizedeken keresztül megőrzi eredeti színét, és formáját. A kétszeres felületvédelem megakadályozza a mohásodás mellett a szennyeződések lerakódását és védelmet nyújt a rendkívüli környezeti hatásokkal szemben is. A Terra, a Toscana és Veneto betoncserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára a Leier 35 év garanciát vállal.

A Leier Terra betoncserepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Leier betoncserepek

A leier betoncserepeit hosszú élettartam és klasszikus elegancia jellemzi. A Toscana cserepek a mediterrán típusú épületekhez hasonló tetők építését segítik elő. A Lux cserepek használatával a házat megvédő, szemre is vonzó tető kialakítására van lehetőség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...