proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Leier újdonsága a Toscana Terra betoncserép


2010. március 02.

Természet közeli érzést, és magas minőséget nyújt

A fogyasztói igényeket követve, azokat olykor megelőzve új, természet közeli, meleg, barátságos középbarna színű betoncseréppel jelentkezik az építőanyag piacon március elejétől a Leier. Az építőanyag gyártó cég a Terra névre hallgató új cserép kedvező piaci fogadtatására számít. A betoncserepek valamennyi előnyős tulajdonságát a kerámia cserepek esztétikumával ötvöző Terra március 1-től valamennyi Leier termékeket forgalmazó építőanyag kereskedésben bevezető áron lesz megvásárolható.

"Nem csak az időjárás viszontagságainak, hanem az évtizedek múlásának is magabiztosan ellenállnak a Leier betoncserepek, ezért a Leier nyugodt lélekkel vállal cserepeire 35 év garanciát" - mondta el Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője, aki szerint az elmúlt évben megújult gyártástechnológiájú újgenerációs Toscana és Veneto betoncserepek nem csak magasan megfelelnek a piaci igényeknek, hanem alakítják is azokat. A Leier betoncserepek modell- és színválasztéka a Leier termék innovációjának köszönhetően folyamatosan bővül, így számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és az egyéni elképzelések megvalósításához, mindezt úgy, hogy a Leier betoncserepek a színben harmonizáló Leier tetőtartozékokkal és kiegészítő elemekkel komplett tetőfedő rendszert alkotnak, így a tető nem csak védi a házat, hanem dísze is lesz annak.
A legújabb termék, a Terra betoncserép tulajdonságai és felületképzése megegyezik a többi Toscana cserép tulajdonságaival. A Toscana betoncserepek formavilága a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosít. Az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá. Az eddig használt színeket bővítve hozta létre a Leier a Terra betoncserép fakéreg, falevél, homok, föld hangulatot idéző meleg barna színét, amely a téglavörös és a vörös szín között helyezkedik el a palettán.
"Az új cserép kellemes barna színe az új piaci trendek szerint kedveltebb és keresettebb az építkezők körében, ezért bízunk abban, hogy az új cserepünk nagyon piacképes termék lesz. A Terra minősége a többi Leier betoncseréphez hasonlóan kiváló, így esztétikai kiegészítése lesz a Leier betoncserepek palettájának" - mondta el Deáki Attila, aki szerint az új termék kedvező árával is meghódítja majd a vásárlókat. - Ahogyan a ruhadivatban, úgy az épületeknél is változnak a trendek, mi pedig igyekszünk minél szélesebb körben és minél jobban kiszolgálni vásárlóink igényeit - fejtette ki a Leier észak-magyarországi értékesítési vezetője, aki hangsúlyozta, hogy a Leier a továbbiakban is különösen nagy hangsúlyt fektet a folyamatos termékinnovációra.
  Terra betoncserép

A betoncserép napjaink legelterjedtebb tetőfedési technikája, hiszen az alapanyag előnyös tulajdonságait kihasználva esztétikájában is harmonikusan illeszkedik a különféle építészeti megoldásokhoz. Az ország vezető építőanyag gyártó cégeként a Leier betonelem gyártási tudását és tapasztalatát felhasználva tavaly továbbfejlesztette gyártási technológiáját.
A Leier betoncserepek ennek megfelelően napjainkban a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így a gyártás során garantáltan csak a szigorúan ellenőrzött minőségű alapanyagokat tartalmazhatják, szilárdságuk, felületük ennek megfelelően kifogástalan.

A magas színvonalú gyártásnak és a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően a természetes alapanyagokból készített Leier betoncserepek vízzárósága és fagyállósága kiváló, a nedvesség nem tud behatolni a pórusok közé. A cserepek színállandóságát és színtartósságát az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék mellett a kétszeres víztaszító felületvédelem is garantálja, ami egyben a vízzáróságot is tovább növeli. A cserép színében és teljes anyagában homogén, évtizedeken keresztül megőrzi eredeti színét, és formáját. A kétszeres felületvédelem megakadályozza a mohásodás mellett a szennyeződések lerakódását és védelmet nyújt a rendkívüli környezeti hatásokkal szemben is. A Terra, a Toscana és Veneto betoncserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára a Leier 35 év garanciát vállal.

A Leier Terra betoncserepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Leier  Terra  betoncserép  tetőfedés