proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új színekkel bővült a Leier betoncserép kínálata


2013. március 01.

A 4 új színt tartalmazó palettán minden építkező megtalálhatja a számára legideálisabb árnyalatot

A Leier Hungária Kft. a 2013-as év egyik első, jelentős építőipari kiállításán - a Pollack Expon - mutatta be betoncserepeinek legújabb színgenerációját. A 4 új színt tartalmazó palettán minden építkező megtalálhatja a számára legideálisabb árnyalatot. A Leier betoncserepei emellett a Pajzsplusz elnevezésű felületvédelemmel is ellátottak, amely növeli az ellenállóságot, az élettartamot és a színtartósságot.

A Leier betoncserepei évek óta a minőséget képviselik: természetes alapanyagokból készülnek, méretpontosak és a speciális gyártástechnológiának köszönhetően az egyes elemek nem vetemednek. A cserépkínálat népszerű színei mellett immáron további 4 új színből - Carbon, Avanti, Mogyoró és Cappello - választhatnak a vásárlók, ha Leier betoncserepeket szeretnének.


"Az új színek bevezetése is azt a célt szolgálja, hogy a vásárlói és a piaci igényeknek még inkább meg tudjon felelni a Leier, így biztosítva a széles termékskálát az építkezni vágyóknak. A jól megszokott színválaszték mellett a négy természetes hatású új szín elérhető a mediterrán formavilágot képviselő Toscana cserépcsaládban, míg az alpesi stílusú házakhoz a klasszikus téglavörös mellett az új modern Veneto Carbon cserepünket ajánljuk, akkor, ha építkezünk vagy felújítunk." - mondta el Hanyecz János, a Leier Hungária Kft. hajdúszoboszlói betoncserép gyárának üzemvezetője.

A Magyarországon forgalomban lévő betoncserepek közül a leghosszabb ideig terjedő, 35 éves garanciát kizárólag a Leier adja, így egy életre szóló biztonságot nyújtanak a vásárolt cserepek. Az idő múlásával szilárdságuk egyre nő, így szélsőséges időjárás, szélviharok esetén is stabilak. A tartós, fagyálló, változatos szín- és formavilágú cserepek ráadásul Pajzsplusz felületvédelemmel ellátottak, amely növeli azok ellenállóságát, színtartósságát és élettartamát is.

A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak, magas szilárdságuk révén pedig alig vesznek fel nedvességet, így olvadási csapadékot sem. A többszörös felületkezelésnek köszönhetően a cserepek ellenállnak a légköri szmog okozta szennyeződéseknek, valamint a savas eső és az ipari füstgázok káros hatásainak. Színük pedig azért tudja évtizedeken át megőrizni eredeti intenzitását, mert az alapanyaghoz vasoxid alapú festéket adnak, így az UV-sugárzásnak is ellenállnak. Ezen kívül, a termék nem mohásodik, illetve egyéb szennyeződések sem károsítják.

A Leier Toscana és Veneto betoncserepekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  szín  Leier  betoncserép  Veneto  Toscana  Carbon  Avanti  Mogyoró  Cappello  Pajzsplusz