Új színekkel bővült a Leier betoncserép kínálata

A 4 új színt tartalmazó palettán minden építkező megtalálhatja a számára legideálisabb árnyalatot

A Leier Hungária Kft. a 2013-as év egyik első, jelentős építőipari kiállításán - a Pollack Expon - mutatta be betoncserepeinek legújabb színgenerációját. A 4 új színt tartalmazó palettán minden építkező megtalálhatja a számára legideálisabb árnyalatot. A Leier betoncserepei emellett a Pajzsplusz elnevezésű felületvédelemmel is ellátottak, amely növeli az ellenállóságot, az élettartamot és a színtartósságot.

A Leier betoncserepei évek óta a minőséget képviselik: természetes alapanyagokból készülnek, méretpontosak és a speciális gyártástechnológiának köszönhetően az egyes elemek nem vetemednek. A cserépkínálat népszerű színei mellett immáron további 4 új színből - Carbon, Avanti, Mogyoró és Cappello - választhatnak a vásárlók, ha Leier betoncserepeket szeretnének.
Galéria
"Az új színek bevezetése is azt a célt szolgálja, hogy a vásárlói és a piaci igényeknek még inkább meg tudjon felelni a Leier, így biztosítva a széles termékskálát az építkezni vágyóknak. A jól megszokott színválaszték mellett a négy természetes hatású új szín elérhető a mediterrán formavilágot képviselő Toscana cserépcsaládban, míg az alpesi stílusú házakhoz a klasszikus téglavörös mellett az új modern Veneto Carbon cserepünket ajánljuk, akkor, ha építkezünk vagy felújítunk." - mondta el Hanyecz János, a Leier Hungária Kft. hajdúszoboszlói betoncserép gyárának üzemvezetője.

A Magyarországon forgalomban lévő betoncserepek közül a leghosszabb ideig terjedő, 35 éves garanciát kizárólag a Leier adja, így egy életre szóló biztonságot nyújtanak a vásárolt cserepek. Az idő múlásával szilárdságuk egyre nő, így szélsőséges időjárás, szélviharok esetén is stabilak. A tartós, fagyálló, változatos szín- és formavilágú cserepek ráadásul Pajzsplusz felületvédelemmel ellátottak, amely növeli azok ellenállóságát, színtartósságát és élettartamát is.

A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak, magas szilárdságuk révén pedig alig vesznek fel nedvességet, így olvadási csapadékot sem. A többszörös felületkezelésnek köszönhetően a cserepek ellenállnak a légköri szmog okozta szennyeződéseknek, valamint a savas eső és az ipari füstgázok káros hatásainak. Színük pedig azért tudja évtizedeken át megőrizni eredeti intenzitását, mert az alapanyaghoz vasoxid alapú festéket adnak, így az UV-sugárzásnak is ellenállnak. Ezen kívül, a termék nem mohásodik, illetve egyéb szennyeződések sem károsítják.

A Leier Toscana és Veneto betoncserepekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Leier betoncserepek

A leier betoncserepeit hosszú élettartam és klasszikus elegancia jellemzi. A Toscana cserepek a mediterrán típusú épületekhez hasonló tetők építését segítik elő. A Lux cserepek használatával a házat megvédő, szemre is vonzó tető kialakítására van lehetőség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...