proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Legrand KEOR-M szünetmentes elosztósora


2018. október 15.

"Always-on" töltőaljzat és egyéb újdonságok a régi változathoz viszonyítva

A Legrand Zrt. 2018 tavaszán megújította a piac által jól ismert KEOR-M szünetmentes elosztósorát. A friss kínálat számos termékelőnnyel rendelkezik a korábbi típusokhoz képest. A legszembetűnőbb változás a dizájn. Az új termék formavilága jóval modernebb a korábbi változatokhoz, illetve a piacon kapható más gyártmányokhoz képest. További újítás az elosztósor homloklapján elhelyezett „Always-on” USB-A aljzat, amivel okostelefonok, okosórák és egyéb okoseszközök kíméletes, biztonságos és szünetmentes töltését lehet megvalósítani. Az „Always-on” technológia lehetővé teszi, hogy normál üzemmódban, áramszünet esetén és az UPS kikapcsolt állapotában egyaránt képes tölteni a rácsatlakoztatott eszközöket. Technológiai újítás továbbá, hogy az új kínálat vonali interaktív, így a beépített AVR-nek (automatikus feszültségszabályzónak) köszönhetően az elektronika és akkumulátor várható élettartama egyaránt megnövekedett.

Az új elosztósorok továbbra is kiemelt szünetmentes védelmet biztosítanak különböző hálózati zavarok és áramkimaradások ellen otthoni, irodai, üzleti, és szállodai környezetbe routerek, vezeték nélküli hálózatok, játékkonzolok, TV-k, POS terminálok, pénztárgépek, számítógépek számára.
megújult KEOR-M szünetmentes elosztósor

Amennyiben le szeretné tölteni a megújult KEOR-M szünetmentes elosztósor pdf termékismertetőjét, kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, küldje el írásos üzenetét a Legrand Zrt. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrandgroup.hu
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
További hírek a Szünetmentes áramforrások termékkategóriában
További hírek az Áramforrások, áramfejlesztők termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Legrand  Zrt  Keor-M  szünetmentes  elosztósor  always-on  USB  töltőaljzat  USB-A  aljzat  vonali  interaktív  UPS