Evoline - Új hálózati / szerver rack szekrények a Legrandtól

A 19” rack szekrény kínálat egyaránt tartalmaz fali és álló terméket

A Legrand Zrt. tovább bővítette 19” rack szekrény kínálatát fali és álló termékekkel egyaránt. Alkalmazkodva a modern szervertermek elvárásaihoz, a teljes kínálat világosszürke színű, így a festés fényelnyelő hatása minimális.

Az álló szekrények 22 és 47 U kialakításban, 600 és 800 mm szélességben, 600, 800 és 1000 mm mélységben szimpla, dupla, üveg, perforált és tömör fém ajtóval és hátlappal egyaránt rendelhetők. A teljes állószekrény kínálat alapfelszerelésként tartalmazza a 4 db 19” profilsínt valamint kefés kábelbevezető készletet. Természetesen a kínálat számos kiegészítőt tartalmaz, például tetőventilátorok, tüskés patch rendezők, kerék készletek, lábazatok, soroló készletek stb.. Az álló szekrények minőséget jól jellemzi, hogy statikus teherbírásuk 1000 kg, így bátran alkalmazhatóak nagyobb tömegű aktív eszközök (például szerverek és szünetmentes áramforrások) rögzítésére.
Legrand Evoline hálózati/szerver rack szekrények
Legrand Evoline hálózati/szerver rack szekrények

A fali szekrények ugyanakkor maximum 65 kg-os statikus teherbírás mellett kétfajta mélységben rendelhetők akár 20 Unit kapacitásig. A kiegészítők széles kínálata itt is biztosított, hiszen külön rendelhetők tetőventilátorok, hátsó 19” profilsínek, kefés kábelbevezetők, talp és kerék készletek, valamint hátsó szekrényváz, amennyiben kétrészes kialakítás megvalósítására van szükség.

A fali és álló kínálat további két nagyon fontos előnye a termékek ára és elérhetősége. Az új Evoline kínálat középeurópai raktárbázisa Budapesten található, így a Legrand minimális szállítási határidővel képes kiszolgálni ügyfeleit a hagyományos hálózati és perforált vagy tömörajtós változatokkal egyaránt.

A teljes termékkör megtalálható az LCS3 strukturált hálózati rendszerek katalógusban. Az új termékcsalád mellett továbbra is elérhető marad a teljes Legrand Linkeo rack szekrény kínálat.
 

A hírben szereplő termékek

LCS³ fali rack szekrények LCS³ álló rack szekrények LCS³ szerver szekrények LCS³ hidegfolyosós rendszerek
 
Legrand rack szekrények
8 termék

A Legrand széleskörű termékkínálattal rendelkezik informatikai szekrények terén. A hagyományos hálózati, kábelezési és szerver szekrényeken túl elérhetők a folyosós rendszerű adatbanki, a magas IP védettségű ipari, a kültéri üvegszállal erősített műanyag és a kültéri vandálbiztos szekrények egyaránt.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Rack szekrények
Rack szekrények
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...