proidea.hu online termékinformációs katalógus

Evoline - Új hálózati / szerver rack szekrények a Legrandtól


2019. július 25.

A 19” rack szekrény kínálat egyaránt tartalmaz fali és álló terméket

A Legrand Zrt. tovább bővítette 19” rack szekrény kínálatát fali és álló termékekkel egyaránt. Alkalmazkodva a modern szervertermek elvárásaihoz, a teljes kínálat világosszürke színű, így a festés fényelnyelő hatása minimális.

Az álló szekrények 22 és 47 U kialakításban, 600 és 800 mm szélességben, 600, 800 és 1000 mm mélységben szimpla, dupla, üveg, perforált és tömör fém ajtóval és hátlappal egyaránt rendelhetők. A teljes állószekrény kínálat alapfelszerelésként tartalmazza a 4 db 19” profilsínt valamint kefés kábelbevezető készletet. Természetesen a kínálat számos kiegészítőt tartalmaz, például tetőventilátorok, tüskés patch rendezők, kerék készletek, lábazatok, soroló készletek stb.. Az álló szekrények minőséget jól jellemzi, hogy statikus teherbírásuk 1000 kg, így bátran alkalmazhatóak nagyobb tömegű aktív eszközök (például szerverek és szünetmentes áramforrások) rögzítésére.
Legrand Evoline hálózati/szerver rack szekrények

A fali szekrények ugyanakkor maximum 65 kg-os statikus teherbírás mellett kétfajta mélységben rendelhetők akár 20 Unit kapacitásig. A kiegészítők széles kínálata itt is biztosított, hiszen külön rendelhetők tetőventilátorok, hátsó 19” profilsínek, kefés kábelbevezetők, talp és kerék készletek, valamint hátsó szekrényváz, amennyiben kétrészes kialakítás megvalósítására van szükség.

A fali és álló kínálat további két nagyon fontos előnye a termékek ára és elérhetősége. Az új Evoline kínálat középeurópai raktárbázisa Budapesten található, így a Legrand minimális szállítási határidővel képes kiszolgálni ügyfeleit a hagyományos hálózati és perforált vagy tömörajtós változatokkal egyaránt.

A teljes termékkör megtalálható az LCS3 strukturált hálózati rendszerek katalógusban. Az új termékcsalád mellett továbbra is elérhető marad a teljes Legrand Linkeo rack szekrény kínálat.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrand.hu
Czövek Endre
értékesítési vezető +36 1 505 8524
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
További hírek a Rack szekrények termékkategóriában
További hírek az Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Evoline  19”  rack  szekrény  álló  rack  szekrény  fali  rack  szekrény  szerverterem  LCS3  strukturált  hálózati  rendszerek