proidea.hu online termékinformációs katalógus

KSB Amaclean öntisztuló tartálybetét szennyvíz aknákhoz


2018. április 16.

A KSB a májusi IFAT kiállításon mutatja be speciális gél bevonattal ellátott, telepítésre kész aknabetétjét

Az Amaclean szabadalmaztatott szerkezete és gél bevonatú belső felülete megakadályozza, hogy a szennyvízben lévő hulladék és rost a szerkezet alsó részében lerakódjon.

Maga a tartálybetét üvegszállal erősített poliészterből készül, melynek ellenálló képessége a vegyi anyagokkal szemben magas. Az acél megerősítés biztosítja a betonba való rögzülést, a karimás íves idomok segítségével pedig áthelyezi a szivattyúk súlyerejét a szennyvízakna környező betonrétegére.

Minden közeggel érintkező rész műanyag bevonatú öntvényből vagy korrózióálló rozsdamentes acélból készül. A tartálybetét betonnal körbeöntve beépíthető új aknákba és akna-felújítások során is.

Az új tartálybetét és a szennyvíz szivattyúknál alkalmazott járókerekek együttesen lehetővé teszik, hogy a berendezés öblítő szelep nélkül is megfelelően üzemeljen.
Az Amaclean három méretben kapható 1200, 1500 és 2000 mm belső átmérőjű szennyvíz aknák számára.
Az Amaclean öntisztuló tartálybetét letölthető termékismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a KSB Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Budafoki út 60.
Telefon: +36 1 371 1736
Fax: +36 1 371 1770
E-mail:
Web: www.ksb.hu
Janik László
területi képviselő - Kelet- és Közép-Magyarország  
   
   
   
A KSB Hungary Kft. a világszerte vezető KSB Csoport tagja 1992 óta van jelen a magyar piacon. Szivattyúkat, szerelvényeket és komplett rendszermegoldásokat kínál vízi, szennyvízi, ipari és épületgépészeti felhasználásra gyors rendelésfelvétellel, rövid szállítási határidővel, kiváló ár/érték arányban. Mindent egy kézből: gyártói know-how, műszaki tanácsadás, szerviz szolgáltatások.
Referenciák: Paksi Atomerőmű Zrt., MOL Nyrt., Borsodchem Zrt., Budapesti Erőmű Zrt., AUDI Hungária Motor Kft., GEA Egi Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt. Minőségi tanúsítvány: MSZ EN ISO 9001:2015
Kulcsszavak:  KSB  Amaclean  öntisztuló  tartálybetét  szennyvíz  akna  aknabetét  akna  fenék  szennyvíz  szivattyú  szennyvízkezelés  szennyvíz  szivattyú  állomás