Új Kronospan Akryl lapok a FALCO Zrt. kínálatában

6 univerzális színben, a csillogó fényes és az elegáns matt felületi struktúrával kombinálva

A Kronospan új szilárd és tartós felületű Akryl lapjai, 6 univerzális színben, a csillogó fényes és az elegáns matt felületi struktúrával kombinálva, teljesen új lehetőségeket nyitnak a bútortervezők és belsőépítészek számára.
A lemezek kiváló ütésállósággal, kopásállósággal, magas UV stabilitással és jobb ujjlenyomat-tulajdonságokkal rendelkeznek. E kiváló anyagtulajdonságokkal rendelkező felületi bevonat (TopX és TopMatt) teljesen új dimenzióba helyezi az anyagot, és tartóssága miatt egy piacvezető Akryl lemezt biztosít.
A termék alapanyaga a Kronospan 17 mm-es prémium MDF anyaga, amelyet frontoldalán 0,7 mm vastag fényes, illetve matt lakkozott Akryl bevonattal, a hátoldalát a stabilitás növelése érdekében egy 0,6 mm-es, nagy ütésállóságú polisztirol bevonattal látják el.

Az Akryl Matt lemez elegáns megjelenésű, nagyon finom kellemes tapintású matt textúrával rendelkezik. Az Akryl Matt lapokat puha tapintású felületi tulajdonságuk miatt kifejezetten bútorkomponensek, belsőépítészeti, kis- és nagykereskedelmi berendezések kialakításához fejlesztették ki.
A Kronospan Akryl Fényes lapjai általánosan elismertek.
Mint egy high-end termék, amely kivételes magas fényességet és mély színeket tartalmaz. Az Akryl Fényes lapanyagokkal kivételesen magas fényességet érhet el a magas kopásállóság mellett tökéletes bútoralkatrészek, konyhaajtók, belsőépítészeti és kereskedelmi helyek létrehozásához.

Az MDF alapanyagú fényes és matt Akryl lemezekből készített bútorok és belsőépítészeti berendezések magas minőséget és értéket képviselnek, mind az egyéni felhasználás melletti, mind közintézményi, kereskedelmi felhasználás során.
Kreativitás és szabadság
E kivételes tulajdonságú Akryl anyag megmunkálhatósága lehetővé teszi a tervezői szabadságot, a matt-fényes játék lehetőséget ad a belső terek színharmóniájának megteremtéséhez.
Minden matt és fényes dekorhoz megfelelő, színazonos ABS élzáró kapható, így biztosítva a megmunkált táblák esztétikumát és tartósságát.
Az Akryl lemezek PE védőfóliával rendelkeznek, e bevonattal együtt szállítják, a megmunkálást és a beépítést követően a védőfólia eltávolítása után, polírozás nélkül exkluzív felületet biztosítanak.

Méretrend: 2800 x 1300 mm
Lapvastagság: 18,3 mm
Hordozólemez: MDF
Kiegészítő termékek: ABS élzáró

Dekorválaszték:
Acrylic Matt / Acrylic Gloss
8685 AM / 8685 AG Hófehér
0514 AM / 0514 AG Ivory
7045 AM / 7045 AG Szatén
7166 AM / 7166 AG Latte
6299 AM / 6299 AG Kobalt Szürke
0190 AM / 0190 AG Fekete
Ha az új Akryl lapokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a FALCO Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Kronodesign fényes akril bevonatú MDF lapok
 
Kronodesign akril bevonatú MDF lapok

Prémium minőségű akril bevonatú termékek, melyek gyártásakor prémium MDF alaplap első oldalára 0,7 mm vastagságú, magas minőségű fényes vagy matt akril bevonatot, hátoldalára pedig 0,6 mm vastagságú, nagy ellenállóképességű polisztirén bevonatot préselnek. Az így kapott kellemes tapintású fényes vagy matt felület exkluzív környezetet teremt lakossági, üzleti és szállodai alkalmazásokban egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...