proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kőzetgyapot és polisztirol szendvicspanelek Polmetál Pruszynski Kft.-től


2009. szeptember 30.

2009 II. negyedévétől saját szendvicspaneleket gyárt

Kőzetgyapot szendvicspanel
Polisztirol szendvicspanel
 
Szendvicspanel
A Polmetál Pruszynski Kft. 2009 II. negyedévétől megkezdte saját gyártású szendvicspaneljeinek gyártását. Jelenleg polisztirolhab (16,2 kg/m³) és kőzetgyapot (120 kg/m³) töltésű oldalfal panelokat gyárt és forgalmaz. A panelok hasznos szélessége 1150 mm, teljes szélessége 1170 mm. A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, két oldalról horganyzott (275g/m²) és poliészter réteggel bevont (25µm) 0,50 mm vastagságú acéllemezből készül. A panelek toldásának kialakítása hőhídmentes kapcsolatot biztosít. Ipari és mezőgazdasági épületek, kereskedelmi épületek utólagos hőszigetelésére kialakított speciális egyoldalú fegyverzettel ellátott szendvicspanelek gyártása folyamatban van.
Korcolt lemezfedés
Korcolt lemezfedések az egyik legrégebbi fedési formák közé tartoznak. Egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek tetőinek, modern, tartós és esztétikus befedését szolgálja. A korcolt lemezfedésnél az ereszre merőlegesen helyezkednek el az állókorcok, míg a lemezek lejtésirányú toldását a vízfolyás iránya felől takart fekvő korccal alakítják ki. A gyors és esztétikus kialakítás érdekében a cég elkezdte az előkorcolt lemezek gyártását. A lemezek egyik fele csavaros rögzítésű, a másik felén bepattintható állókorc biztosítja a gyors kialakítást. A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzák. A profilok kétféle szélességi méretben állnak rendelkezésre. Annak köszönhetően, hogy a lemezek konkrét hosszúságban megrendelésre készülnek, a hulladék minimális mennyiségre csökken.
  Korcolt lemezfedés
Perforáció
A perforáló gyártósor számos lehetőséget kínál trapézlemezeik, síklemezeik és számos egyéb termékeik perforálására. A perforált termékek lyukmérettől függően különböző lemezvastagságokban is rendelhetőek. A különböző lyukméretek és elrendezések az alábbi ábrán tekinthetők meg:

Perforáció
W - 3,0 mm
P - 5,0 mm
Perforáció   W - 2,0 mm
P - 3,5 mm
Perforáció
W - 4,0 mm
P - 7,0 mm
Perforáció   W - 5,0 mm
P - 8,0 mm
Perforáció
W - 8,0 mm
P - 12,0 mm
Perforáció   W - 12,0 mm
P - 18,0 mm
Perforáció
W - 3,0 mm
P - 8,0 mm
Perforáció   W - 4,0 mm
P - 12,0 mm
Perforáció
W - 5,0 mm
P - 14,0 mm
Perforáció   W - 10,0 mm
P - 15,0 mm
Perforáció


Ha az újdonságokkal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  polisztirol  kőzetgyapot  szendvicspanel  kocolt  lemezfedés  perforáció