proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kombinált, több állású és boltozatos hinták a KOMPAN kínálatában


2016. augusztus 10.

A hintákon egyszerre több gyermek is tud hintázni, játszani

„Hintaaaa, palintaaa…” sokszor halljuk ezt a dalocskát a gyermekek közkedvelt helyszínén, a játszótéren. A hinta a játszótér egyik fontos alapeleme, melynek használatáért sokszor versengés folyik, a hinta nélkül a játszótér számos gyermek számára nem is az igazi. A KOMPAN fontosnak tartja a gyermekek szocializálódásának elősegítését a játék közben is, így nem csak a hagyományos két állású, egy állású hintát gyártja, hanem megtalálhatóak az öt állású hinták, a kombinált hinták, az Óriás, boltozatos fészek hinta és a Dínó hinta, melyeken egyszerre több gyermek is tud hintázni, játszani.

KOMPAN egy állású hinta

KOMPAN egy állású hinta

KOMPAN két állású hinta

KOMPAN két állású hinta

Az egyik legjobban igénybe vett eszköz, így nagyon fontos, hogy megfelelő teherbírásúak legyenek, megfelelő felfüggesztéssel, traverzzel a gyermekek biztonsága érdekében. A KOMPAN típusú hinta oszlopai lekerekített élű, négyzet keresztmetszetű, lágy részektől mentes erdei fenyőből készülnek, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva vagy tüzihorganyzott acélból, a traverze tüzihorganyzott acél csőből készül. A felfüggesztés zárt, dupla csapágyazású. A hintaállványokhoz különböző üléseket lehet választani, korosztálynak megfelelően. A KOMPAN típusú lapülés környezetbarát PP (polypropilén) műanyagból készül, csúszásmentes TPE (termoplasztik elasztomer) gumiburkolattal, acél belső merevítéssel.

KOMPAN kombinált hinta

KOMPAN kombinált hinta

KOMPAN öt állású hinta (FSC - keményfa)

KOMPAN öt állású hinta (FSC - keményfa)

KOMPAN bébi ülések

KOMPAN bébi ülések

A bébi ülések környezetbarát műanyagból készültek, gumírozott bevonattal, acélmagos erősítéssel. Kialakításuk meggátolja a beleültetett kisgyermekek kiesését. A biztonsági gyermekhintát azoknak a gyermekeknek javasolják, akik már kinőttek a bölcsőülésből, de még nem készek a lapüléssel történő hintázásra. Az ülés nagyobb és csúszásmentes felületénél fogva, valamint azáltal, hogy körülöleli a gyermekek lábát, biztosabb ülést biztosít a hintázó gyermekeknek.

KOMPAN Óriás, boltozatos fészek hinta

KOMPAN Óriás, boltozatos fészek hinta

KOMPAN Dínó hinta

KOMPAN Dínó hinta

A fészekhintaülés nagyméretű, 1 vagy 1,2 m átmérőjű, több gyermek - akár mozgássérült is - együttes használatát teszi lehetővé. Az ülés műanyaggal bevont acél belső erősítésű ülés. A hintalánc tüzihorganyzott acél vagy rozsdamentes acél.
A számos hinta variáció közül minden gyermek megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. A hintázás a KOMPAN-nal egyszerű és biztonságos.

A KOMPAN hinták letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
Kulcsszavak:  KOMPAN  kombinált  több  állású  boltozatos  hinták  bébi  ülés  hinta  játszótér