proidea.hu online termékinformációs katalógus

Két új színnel bővítette termékeinek színválasztékát a PREFA


2018. november 16.

A Siding/Siding.X és a Prefalz termékek már grafitszürke és tisztafehér színben is elérhetők

A PREFA két új színnel bővítette színválasztékát. A P.10 grafitszürke és a P.10 tisztafehér színek mostantól a Siding/Siding.X, valamint a Prefalz termékcsoportokban érhetőek el, a megszokott PREFA P.10 színminőségben. A PREFA gyári kiegészítői, valamint a járatos homlokzatburkolatok kiegészítő lemezei szintén elérhetőek az új színekben.
Két új színnel bővült a PREFA színválasztéka - grafitszürke
A színtartó felület a legmagasabb minőségi követelményeket is teljesíti, matt, egységes megjelenése pedig hozzájárul a kedvelt, minőségi összképhez. A P.10 bevonattal rendelkező PREFA termékek ellenállnak a külső hatásoknak és terheléseknek, garantáltan UV-állók, színtartók, és időjárásállók. Ezzel a PREFA számos tervezési- és kivitelezési lehetőséget biztosít partnerei számára.
Két új színnel bővült a PREFA színválasztéka - tisztafehér
Színminta rendeléséhez, információ- és ajánlatkéréshez vegye fel a kapcsolatot a PREFA munkatársával az alábbi gombok segítségével.
A Siding/Siding.X és a Prefalz termékekről bővebb információt a hír alatti termékképekre kattintva talál.

 

Termék
PREFA Prefalz állókorcos tetőfedés

Teremtsen új perspektívákat a kreativitás és a hosszú élettartam tekintetében! A PREFALZ egyedülálló tető- és homlokzatválasztékot kínál minden tekintetben. Az ötvözött alumíniumból készült hajlékony szalagok a bevonat és a felület maximális tartóssága ellenére különösen könnyen alakíthatók. Az anyag kiváló tulajdonságai, valamint a széles színskála teret nyit a kreatív víziók megvalósításához. A kiváló minőségű, CoilCoating-eljárással készülő beégetett lakkbevonat ezen túlmenően hosszú élettartamot biztosít és karbantartásmentes. Gazdaságosan, egyszerűen és problémamentesen feldolgozható alacsony külső hőmérsékleten is (0°C alatt). A tetőszerkezet javasolt minimum meredeksége 7° (13%). Magas lakkminőségnek köszönhetően hosszú az élettartama. Teljes egészében újrahasznosítható.

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
Kulcsszavak:  PREFA  színválaszték  két  új  szín  P  10  grafitszürke  P  10  tisztafehér