proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schiedel KERASTAR kéményrendszer


2006. január 13.

A 2005. évben bevezetett termék a szakmai közönség elismeréseként Construma Nagydíjat kapott.

Az otthonos meleg nagyban hozzájárul a jó közérzethez. A gáz és olaj mellett az utóbbi időben újra felfedezzük a fatüzelést, és kandallót szeretnénk beépíteni a lakószobába.

Meggondolt tervezéssel nem jelent problémát sem a későbbi kandalló-beépítés, sem pedig a kémény kialakítása: akár felújításról, akár át- vagy hozzáépítésről van szó, az optimális fűtési rendszer kialakításakor a KERASTAR kéményrendszer a megoldás.

Schiedel KERASTAR kéményrendszer

A Schiedel új fejlesztésű, egyedülálló terméke a KERASTAR, minden meglévő és jövőbeni technológiai követelménynek eleget tesz: kerámiabélésű, de nemesacél külső köpenyű szerelt kémény. A kerámia füstcső, a 60 mm vastagságú szigetelés és a könnyű nemesacél köpeny tökéletes összhangja egyesíti a biztonságos és modern kéményrendszer előnyeit: tartós és könnyen építhető, utólag is bármikor beszerelhető.

A KERASTAR kéményrendszer kistömegű és nem szükséges körbefalazni, ideális a családi házak fűtésének korszerűsítésekor. A KERASTAR kerámia bélése lehetővé teszi, hogy a KERASTAR bármilyen szilárd tüzelőanyag égéstermékét biztonsággal vezesse el, építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghető épületszerkezetektől. A KERASTAR ott, ahol a kémény látszik és látszódhat a házon építészetileg is markáns és esztétikus épületelem.

 

Termék
Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
   
   
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában