Keor M multimédiás szünetmentes elosztósor

Újdonság a Legrand szünetmentes termékkínálatában

A Legrand új szünetmentes elosztósora ideális megoldást nyújt otthoni és otthoni irodai eszközök komplex adat és energiaellátás védelmére. Az elosztósor rendelkezik áramlökés és tranziens-túlfeszültség védelemmel ellátott háztartási csatlakozóaljzatokkal áramkimaradás elleni védelemmel (6 db) vagy anélkül (2 db). Ugyanakkor a készüléken lévő RJ11/45 - IN/OUT aljzatok lehetővé teszik a telefonvonal és Internet/Ethernet adathálózatok túlfeszültség védelmét.

Az új elosztósor így átfogó energia és adatbiztonságot nyújt telefonok, telefontöltők, számítógépek, nyomtatók, routerek, TV-k, játékkonzolok, médiaboxok, pénztárgépek és egyéb otthoni / irodai elektronikai eszközök számára. Mindemellett az esztétikus és univerzális kialakításnak köszönhetően a Keor M multimédiás elosztósor - illeszkedve a felhasználás helyéhez - állítható, fektethető vagy akár falra szerelhető.
A Keor M szünetmentes elosztósorral kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...