proidea.hu online termékinformációs katalógus

KELOX vékony rétegrendű padlófűtés rendszer a KE KELIT kínálatában


2018. október 08.

A vékony rétegrendű padlófűtés rendszer csak minimálisan növeli a padlószint magasságát és könnyebb a normál rétegrendű rendszereknél

A hagyományos rétegrendű kivitelezés akár 150 mm-rel csökkentheti a hasznos beltér magasságát. A KELOX vékony rétegrendű padlófűtés rendszert olyan felújításokhoz ajánlják, amikor a padlószint magassága csak minimálisan növelhető, vagy statikailag nem bírja el a födém egy normál beépítési rétegrend súlyát.

A rendszer elemei

1. Öntapadó, tépőzáras, lépészajcsökkentő fólia (KM636K) – 6 mm
2. Tépőzáras ötrétegű padlófűtéscső (Kelox FB, KMU121K) – 16 mm
3. Speciális esztrich réteg (Mapei Novoplan Maxi) – 10 mm (a fűtéscső felső síkjától számítva)

Öntapadó tépőzáras lépészascsökkentő fólia és KELOX FB tépőzáras ötrétegű padlófűtéscső

KELOX vékony rétegrednű padlófűtés rendszer
A KELOX vékony rétegrendű felületfűtés letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a KE KELIT Kunstsoffwerk GmbH munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Telephely: H-1044 Budapest, Ipari park u. 11.
Telefon: +36 1 445 4599
E-mail:
Web: www.kekelit.hu
Kaszab Gergely
magyarországi képviselet vezető +36 30 940 4889
   
   
A KE KELIT Kunststoffwerk GmbH közel 70 éve gyárt műanyag csőrendszereket, fittingeket, gyárilag előszigetelt csöveket. Az ausztriai Linzben található központ és gyártóbázis létrehozása Karl Egger tulajdonos személyéhez köthető. Több mint 100 nemzetközileg is védett szabadalom jelzi a Ke Kelit GmbH. innovációs erejét. A máig családi vállalkozásként működő cég folyamatosan fejleszti műanyag feldolgozó gépparkját, amivel a legmodernebb technológiát alkalmazza gyártása során. Az Ausztriában a szakma által elismert és közismert cég termékei Magyarországon a Mart és a Szatmári Kft. értékesítési hálózatán keresztül érhetők el.
Kulcsszavak:  KELOX  KE  KELIT  padlófűtés  vékony  rétegrend  KELOX  FB  tépőzáras  öntapadó  fólia  KM636K